Baskan Özcan YKS Adaylarini Yalniz Birakmadi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, 2 gün süren ve 3 oturumda gerçeklestirilen Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na girecek olan adaylari ziyaret ederek basarilar diledi.

Baskan Özcan YKS Adaylarini Yalniz Birakmadi


Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan Pazar mesaisine Adnan Menderes Üniversitesi Isabeyli Kampüsü’nde YKS’ye girecek olan adaylari ziyaret ederek basladi.

Belediye ekipleri tarafindan adaylara su, maske ve meyve suyu dagitmak için kurulan stantlari gezen Baskan Özcan, ögrencilerle sohbet ederek sinav öncesi moral verdi.

Nazilli Belediyesi olarak hafta sonu boyunca YKS adaylarinin yaninda olduklarini belirten Baskan Özcan, “Yarinlarin daha güzel olacagina inancini hiçbir zaman kaybetmeden çalisan, emek veren tüm adaylarimizin emeklerinin karsiligini alacagi gün bugün. Bu nedenle bizler de onlarin yaninda olmak destek vermek ve onlara inancimizi göstermek istedik. Sonuç her ne olursa olsun her bir hemsehrimiz bizler için çok degerli. Insallah her biri gönlünden geçen iyi sonuçlari alacaktir. Onlarin heyecanini paylasiyor olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.



Sabah erken saatlerde stant açarak ögrenciler ve ailelerine ikramda bulunan ekipler, 2 gün boyunca 17 farkli noktada 15 bin adet maske, meyve suyu ve maske dagitti.

Kaynak: İHA