Yüce Auto Skoda 'Hiçbir Çalisani Isten Çikarmama' Kararini Devam Ettirecek

Yüce Auto Skoda Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Yüce: 'Zor bir dönemden geçmemize ragmen, iyi ve kötü günde çalisanlarimizin yaninda olduk ve olmaya devam edecegiz. Tüm bayilerimiz de ayni düsünce ve çaba içinde'

Yüce Auto Skoda Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Yüce, Kovid-19'un basladigi Mart 2020'de sektöre öncülük ederek aldiklari "hiçbir çalisani isten çikarmama" uygulamasini kisa çalisma ödenegi bitince de devam ettireceklerini bildirdi.

Yüce, yaptigi yazili açiklamada, kisa çalisma ödenegi uygulamasinin 30 Haziran'da sona erecegini animsatarak, zor bir dönemden geçmelerine ragmen, iyi ve kötü günde çalisanlarinin yaninda olduklarini ve olmaya devam edeceklerini anlatti.

Tüm bayilerin de ayni düsünce ve çaba içinde oldugunu kaydeden Yüce, su degerlendirmelerde bulundu:

"Unutmayalim ki bu günleri hep birlikte asarak, yine ayni ekiplerle, yolumuza büyüyerek devam edecegiz. Her seyi devletten beklememek gerekiyor. Herkes üzerine düseni yapmali. Halen süren salgin döneminin baslangicinda hep birlikte yasadigimiz zor süreci, dayanisma ve karsilikli iyi niyetle astik ve asmaya devam ediyoruz. Bizler her seyin devletten beklenmemesi gerektigi terbiyesiyle yetistik. Bayi teskilatlarimizda dahil olmak üzere hiçbir çalisanimiz ile yollarimizi ayirmadik. Bu kararimiza devam edecegiz."
Kaynak: AA