Turgutlu'da Ihtiyaç Sahibi Ögrencileri Sinav Yerlerine Ücretsiz Ulastiracak

Turgutlu Belediyesi, bu hafta sonu Yüksekögretim Kurumlari Sinavina (YKS) girecek ihtiyaç sahibi ve özel gereksinimli ögrenciler için ücretsiz servis hizmeti saglayacak.

Turgutlu'da Ihtiyaç Sahibi Ögrencileri Sinav Yerlerine Ücretsiz Ulastiracak
Turgutlu Belediyesi, üniversite adayi ögrencilerin 26 ve 27 Haziran tarihlerinde girecegi YKS için sinav yerlerine ulasimlarini ücretsiz servis hizmetiyle gerçeklestirecek. Sinav yerlerine kendi imkanlariyla ulasma konusunda sikinti yasayacak ihtiyaç sahibi ve özel gereksinimli ögrencilerin yararlanacagi servis hizmeti YKS’nin gerçeklesecegi cumartesi ve pazar günleri yapilacak. Söz konusu ögrenciler ise sinav saati öncesinde ikamet ettikleri adreslerden alinacak.

Sinav yerlerine gidecek ögrencilerin 0236 313 27 27 numarali telefonu arayarak adres ve iletisim bilgilerini bildirmeleri yeterli olacak.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, “Zorlu bir egitim-ögretim sürecini tamamlayarak hayallerindeki üniversiteyi kazanmak için YKS’ye girecek ögrencilerimizin yanlarinda olmaya devam ediyoruz. Bu hafta sonu gerçeklesecek YKS için sinav yerlerine ulasimda sikinti yasayacak ögrencilerimize yönelik ücretsiz servis hizmeti sagliyoruz. Sinav yerlerine ulasimi için destege ihtiyaci olan ögrencilerimiz belediyemizin 0236 313 27 27 numarali telefonunu arayarak adres bilgilerini bize iletebilirler. YKS’ye girecek tüm genç kardeslerimize sinavlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA