Özhan 50. Magazasini 23 Nisan Mahallesi'ne Açti

Özhan Marketler Zinciri, Nilüfer ilçesinde yeni bir magaza açarak nokta sayisini 50’ye çikardi. Yeni magazasiyla 23 Nisan Mahallesi’ndeki magaza sayisini üçe çikaran zincir magaza, açilisa özel indirimler sunmayi ihmal etmedi.

Özhan 50. Magazasini 23 Nisan Mahallesi'ne Açti
Özhan’in 23 Nisan Mahallesi’ndeki 3. magazasi kapilarini açti. Magazalar Zinciri Genel Müdürü Ibrahim Özhan, “Bizi tercih eden dostlarimiza daha da yakin olabilmek adina 23 Nisan Mahallesi’nde yeni noktamizin kapilarini açtik. Tüm magazalarimizda oldugu gibi 23 Nisan 3 magazamizda da güler yüzlü alisveris deneyimini güzel fiyatlarla sunacagiz. Magaza sayimiz arttikça dostlarimizin sayisi da artiyor. Her açtigimiz noktada yeni dostlar edinecek olmanin heyecanini tüm ekibimizle paylasiyoruz. Kalitemize ihtiyaç duyulan ve müsterilerimizin talep ettigi her bölgede kontrollü bir sekilde yer almaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Açilisa özel gida ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar bir çok farkli kategoride indirim sunuluyor. Düzenledigi kampanyalarla, her zaman müsterilerinin yüzlerini güldürmeyi hedefleyen magazalar zinciri, açilisa özel birçok üründe uyguladigi özel fiyatlar, promosyonlar, hediyeler ile müsterilerinin begenisini topluyor. Ayrica Özhan Kartiyla yapilan alisverislerde kisiye özel birçok avantaj yil boyunca sürüyor.

ISO 22000 alan ilk yerel market unvanina sahip olan Özhan Marketler Zinciri, sarküteri, peynir, meze, zeytin, tatli, yufka, kalem böregi, sucuk, bakliyat gibi Özhan markali birçok ürünü dostlarinin damak tadina sunuyor. 23 Nisan 3 magazasinda zengin marka seçeneklerinin yani sira et ve et ürünleri, sarküteri grubu, mesrubat, deterjan, gida reyonlari ve fast food ürünleriyle ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Özhan, gida konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gida Güvenligi Belgesi’ne de sahip. Özhan Market, tüm bunlarin yaninda yil boyunca düzenledigi özel kampanyalarla dostlarinin yüzlerini güldürüyor.
Kaynak: İHA