Kus, Yapimi Devam Eden Kapali Semt Pazarini Gece Inceledi

Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Direkli mahallesinde yapim çalismalari devam eden kapali semt pazari insaat alanina gelerek incelemelerde bulundu.

Kus, Yapimi Devam Eden Kapali Semt Pazarini Gece Inceledi
Geçtigimiz ay atilan temel sonrasi hummali bir sekilde yapim çalismalari devam eden Direkli mahallesi Kapali Semt Pazari ve Zabita Karakolunda insaat çalismalari sürüyor. Gecenin bir vakti insaat çalismalarinin sürdügü alani ziyaret eden Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, ilgililerden çalismalar hakkinda bilgi aldi. Saha betonu döküm islemi tamamlanan ve çelik konstrüksiyon yapim asamasina gidilen toplamda 1600 metre karelik alani kapsayan modern kapali semt pazarinin kisa süre içinde bölge halkinin hizmetine sunulacagi belirtildi.

Insaat alanina gece gelerek açiklamalarda bulunan Baskan Kus, ”Direkli Mahallemizde geçen ay temelini atmis oldugumuz Kapali Semt pazarinin incelemelerinde bulunduk. Suanda saha betonu dökülmüs sahasi tamam ve çelik kondiksiyon da hatir önümüzdeki hafta içerisinde Çelik Konstrüksiyon ile ilgili insallah yavas yavas modern semt pazarimiz yükselmeye baslayacak. Direkli Mahallemizin en büyük talepleri kapali semt pazariydi. Her gördügümüz vatandas, her gördügümüz esnaf, sayin Baskanim derme çatma pazarlara gidiyoruz, yazin sicagin altinda kavruluyoruz, kisin da yagmurda sogukta izdirap çekiyoruz. Bizde kollarimizi sivadik. Direkli mahallemizde Kapali semt pazari yapacagimiz alanlari arastirmaya basladik. ilk etapta maalesef bir alan bulamadik. Ama inandik, inanan basarir. Bizler yer noktasinda yapmis oldugumuz mücadele neticesinde yeri de bulduk. Biraz önce de ifade ettigim gibi; geçen ay temelini attik. En fazla 4 aya kadar modern kapali semt pazarimizi Direkli mahallemize kazandirmis olacagiz. Simdiden Direkli mahallemizin Modern Semt pazari hayirli olsun. Yeter mi yetmez. Direkli, 15 Temmuz, Akabe ve Aksemsettin mahalle sakinlerimiz zabitayi aradigimiz zaman çok geç geliyorlar Baskanim dediklerinde bizlerde o gün kendilerine bu bölgeye bir zabita karakolu kazandiracagimizi vaadinde bulunmustuk. Iste modern semt pazarimiz ile birlikte zabita karakolumuzun da temelini atiyoruz. Insallah 4 ay sonra modern semt pazari yaninda zabita karakolumuzun açilisini birlikte yapacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA