Gültak'tan YKS Öncesi Sessizlik Çagrisi

Akdeniz Belediye Baskani Mustafa Gültak, bu hafta sonu Yüksekögretim Kurumlari Sinav’ina (YKS) girecek adaylar için vatandaslara sessizlik çagrisinda bulundu.

Gültak'tan YKS Öncesi Sessizlik Çagrisi
Gültak, 26-27 Haziran Cumartesi ve Pazar günü Yüksekögretim Kurumlari Sinav’ina girecek adaylar için vatandaslara çagrida bulundu. Gültak, "Biliyorum ki her bir vatandasimiz evlatlarimizin gelecegi için elzem olan bu sinavlarda hassas olacaklardir. Bizler de Zabita Müdürlügümüze bagli ekiplerimiz ile sinav süresince sessizligin saglanmasi için sahada olacagiz" dedi.

"Sürücülerimizin anlayisli olmalarini istiyoruz"

Baskan Gültak, belediyeye bagli ekiplerin sinav yapilacak binalarin çevresinde hassasiyetle hareket edeceklerini söyleyerek, "Insaat alanlari, pazar yerleri gibi önemli noktalardaki vatandaslarimizdan da ayni özeni göstermelerini bekliyoruz. Unutulmamasi gereken bir diger husus da trafikteki yogunluktur. Trafikte korna sesine karsi da ekiplerimizin uyarilarina mahal vermeden, sürücülerimizin anlayisli olmalarini istiyoruz" diye konustu.

"Bu hafta sonu daha özenli hareket edelim"

Geleceklerine yön verecek olan adaylara karsi destek olunmasi gerektigini hatirlatan Gültak, "Sinava hazirlanan gençlerimizin, daha saglikli, daha sessiz ve sakin bir ortamda sinava girebilmeleri çok önemli. Malum korona virüs salgini nedeniyle Içisleri Bakanligimizin genelgesine uyarak pazar günleri de zorunlu haller disinda sokaga çikmayalim. En degerli varligimiz ve gelecegimiz olan evlatlarimizin moral ve motivasyonunu bozmayalim. Lütfen önümüzdeki hafta sonunda daha özenli hareket edelim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA