Albaraka Türk'e 'Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülü' Verildi

Türkiye'nin ilk katilim bankasi Albaraka Türk, "Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri"nde (A.C.E Awards) Katilim Bankaciligi Kategorisi’nde "Elmas (Diamond)" ödülünü aldi.

Albaraka Türk açiklamasina göre, müsteri memnuniyetini ölçmeye yönelik faaliyette bulunan sikayetvar.com'un bu yil 6’nci kez düzenledigi Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri'nde elmas ödülünü kazanan Albaraka Türk, ayni zamanda sikayet yönetimini en etkin yöneten katilim bankasi seçildi.

- "Müsteri ihtiyaç ve beklentilere ayni hiz ve kalitede cevap vermeye devam edecegiz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdürü Meliksah Utku, sunlari kaydetti:

"Sikayetvar.com'un düzenledigi Mükemmel Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri’ni 6. kez üst üste ödül kazanmaktan ve sikayet yönetimini en etkin yöneten katilim bankasi seçilmekten ötürü büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Albaraka olarak müsterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini saglikli bir sekilde yönetmek en önemsedigimiz konularin basinda yer aliyor. Bundan sonra da müsteri portföyümüz ve sundugumuz hizmet yelpazemiz çesitlendikçe, müsterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine ayni hiz ve kalitede cevap vermeye ve onlarin hayatini kolaylastirmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA