Simav'in Kent Estetigine Katki Saglayacak Sanayi Yapi Kooperatifi Kuruldu

Kütahya’nin Simav ilçesinde kent estetigine katki saglayacagi belirtilen 2’inci Kobi Sanayi Sitesi Kooperatifi kuruldu.

Simav'in Kent Estetigine Katki Saglayacak Sanayi Yapi Kooperatifi Kuruldu
Simav Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantiya, Simav Kaymakami Türker Çagatay Halim, AK Parti Il Genel Meclisi Üyeleri Ali Osman Ergün, Kahraman Aktay, Ahmet Simsek, Ibrahim Karatas, Kooperatif Kurucu Baskani Fatih Köse ile kooperatifin yönetim ve denetim kurulu üyeleri katildi.

Sinirli Sorumlu Simav Kobi Sanayi Yapi Kooperatifi Baskani Fatih Köse, Bazi isletmelerde yer darliginin oldugunu belirterek, kurulacak olan 230 bin metrekare alanda 70 firmaya isyeri kazandirip, 2 bin 500 kisiye de is imkani saglanacagini ifade etti.

Simav Kaymakami Türker Çagatay Halim, Kurulacak Sanayi alaninin, Simav’in ihtiyaci olan bir proje oldugunu belirterek, Simav’in kent estetigine de hizmet edecegini ifade etti.

Ak Parti Kütahya Il Genel Meclisi üyesi Ahmet Simsek, faydali bir projenin basladigini belirtti.

Simsek, “Sehrin kalabaligini ve yogunluguna olumlu katkilari olabilecek bir proje” dedi.

Bulundugu yerin özel kosullarinin önemine deginen Simav Kaymakami Türker Çagatay Halim, kurulmasi planlanan sanayi sitesinin Simav için uygun bir proje oldugunu belirtti.

Kaymakam Halim, Kooperatif kurucularini zorlu ve yogun bir maratonun bekledigini ifade ederek, katilimcilara tesekkür etti.
Kaynak: İHA