MHP Genel Baskan Yardimcisi Karakaya, Gölbasi Ilçesindeki Hemsehri Dernekleri Ile Bulustu

MHP Genel Baskan Yardimcisi Mevlüt Karakaya, Gölbasi ilçesindeki hemsehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Gölbasi Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, toplantida dernek yöneticilerinin talep ve sorunlarini dinleyen Karakaya, burada yaptigi konusmada, Gölbasi'nin her geçen gün büyüdügünü belirtti.

Gölbasi'nin artik Konya yolunun iki tarafindan fazlasi oldugunu anlatan Karakaya, "Ilçemiz sagli sollu büyüyor. Çok yakinda baslayacak Büyük Gölbasi Merkez Projesi ile Gölbasi'ni bir bütün olarak ele alacagiz. Geçmis dönem belediye baskanlarina da çalismalari sebebiyle tesekkür ediyorum. Gölbasi'nin kimligini yeniden olusturuyoruz. Insallah kisa sürede çalismalarimizi Baskanimiz Ramazan Simsek ile tamamlayacagiz." ifadesini kullandi.

Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek ise özellikle salgin sürecinde hem belediye personelinin hem esnafin hem de vatandasin maddi ve manevi yanlarinda olduklarini vurgulayarak, "Gölbasi bizim yasadigimiz, dogdugumuz büyüdügümüz yer. Ilçemizi el ele vererek hak ettigi yere getirmemiz gerekiyor. Gölbasi'miz güzellikleri ve konumu ile daha iyi yerlerde olmayi hak ediyor. Tek tasla duvar olmaz. Sizlerin destegi ile hep birlikte Gölbasi'mizi bir yerlere gelecegiz." açiklamasinda bulundu.

Esnafa yönelik 1000 liralik nakdi destek yardimi ile 3 günde 1500 esnafa can suyu olduklarini aktaran Simsek, Büyük Gölbasi Merkez Projesi ile Gölbasi'nin Ankara'nin, hatta Türkiye'nin en degerli ilçesi olacagini ifade etti.

Sivil toplum kuruluslarinin tek çati altinda olma isteklerini üzerine Simsek, proje gelistirilip yer tahsis edilmesi hususunda çalismalari hizlandiracaklarini kaydetti.

Kaynak: AA