Mehmetçik'te Yeni Yollar Açiliyor

Karaköprü Belediyesi Fen Isleri ekipleri, konutlasmanin arttigi Mehmetçik Mahallesi’nde yol ihtiyacini gidermek için yeni yollar açarak vatandaslarin hizmetine sunuyor.

Mehmetçik'te Yeni Yollar Açiliyor
Sanliurfa’nin gelisen ve büyüyen ilçesi Karaköprü’de yeni yerlesim alanlarinin açilmasiyla beraber vatandaslarin yol ihtiyacini karsilamak için Karaköprü Belediyesi Fen Isleri ekipleri yeni yollar açarak yol sikintisini ortadan kaldiriyor.

Imara açilan alanlarla birlikte yapilasmanin önemli bir oranda arttigi Mehmetçik Mahallesi’nde yeni yollara ihtiyaç duyulurken, Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin talimatiyla Fen Isleri ekipleri uygun olan yerlerde yeni yollar açarak mahalleye kazandiriyor.

Baydilli, "Ilçemizin birçok mahallesinde oldugu gibi Mehmetçik Mahallemizde de konutlasmanin artmasindan dogan bir yol ihtiyaci var. Biz de vatandaslarimizi magdur etmeme adina fen isleri ekiplerimizle burada tespit edilen yerlerde yeni yollar açiyoruz. Alt yapisi tamamlaninca da kilitli parke döseyerek vatandasimizin hizmetine sunuyoruz. Ilçemiz her sene önemli bir büyüme orani yakalayarak nüfusunu katliyor. Biz de bu büyümeye ayak uydurmak ve daha fazla hizmet etmek için gerçekten çok yogun bir sekilde çalisiyoruz. Ilçemiz için tüm ekiplerimizle birlikte canla basla çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Karaköprü Belediyesi Fen Isleri ekipleri, program dahilinde Dogukent, Seyrantepe, Güllübag ve Batikent mahallelerinde yeni yol açma ve kilitli parke döseme çalismalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA