Karacabey'de Çözüm Odakli Hareket Ediliyor

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, Bursa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Daire Baskani Mehmet Fidan ve ekibiyle bir araya geldi. Gerçeklesen görüsmede, Karacabey’de daire baskanligi olarak yürütülen çalismalar üzerine çesitli istisarelerde bulunuldu.

Karacabey'de Çözüm Odakli Hareket Ediliyor
Karacabey’de su anda 5 ilaçlama araci, 12 ilaçlama personeli ve 1 kontrol mühendisiyle hummali bir çalisma yürüttüklerini belirten Bursa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Daire Baskani Mehmet Fidan, Karacabey Belediyesi ekipleriyle koordineli olarak, tüm ilçeye merkez ve kirsal mahallelerde hizmet sagladiklarini, vatandaslardan gelen talepleri de hizlica degerlendirmeye alarak çözüm odakli hareket ettiklerini ifade etti.

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan da, “Pandemi ile mücadele kapsaminda, ilaçlama konusunda durmadan, gece-gündüz vatandaslarimizin huzur ve rahati için Bursa Büyüksehir Belediyesi ile birlikte çalismalarimizi sürdürüyoruz. Gelen sikâyetlere aninda cevap verip, Karacabey Belediye’mizle birlikte koordine ederek çözüm üretiyoruz. Daire Baskani Sn. Mehmet Fidan ve tüm ekiplere, özverili çalismalarindan ötürü tesekkür ediyor, basarilar ve kolayliklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA