Hacilar Ilçesine KASKI'den 8 Milyon 939 Bin Liralik Yatirim

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (KASKI) Genel Müdürlügü, son 1,5 yilda Hacilar ilçesine 8 milyon 939 bin liralik altyapi yatirimi gerçeklestirdi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, KASKI, 16 ilçede içme suyu, kanalizasyon hat imalati, bakim-onarim ve yenileme hizmetlerini sürdürüyor.

Yatirim programina aldigi projeleri sirasiyla hayata geçirerek vatandaslarin ihtiyaçlarina cevap verebilmek için çalisan KASKI, son 1,5 yilda Hacilar ilçesine içme suyu sondaj kuyusu, içme suyu sebeke hatti, basinç kirici oda, yagmur suyu sebeke hatti ve izgara yapimi gibi çalismalar gerçeklestirerek 8 milyon 939 bin liralik yatirim yapti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, vatandaslarin sorunsuz bir sekilde altyapi imkanlarindan faydalanabilmelerini saglamak için KASKI’nin çözüm odakli projeler ile faaliyetlerini sürdürdügünü belirtti.

Ilçelerdeki altyapi aglarini daha da güçlendirmek için imalatin yani sira yenileme isine de hiz verdiklerini aktaran Büyükkiliç, "Amacimiz vatandaslarimiza daha yasanabilir ortamlar olusturmak. Bunun için elimizden gelenin fazlasini yapmaya gayret ediyoruz. Bizim için merkez ile en uzak ilçemizin en ücra kösesindeki vatandasimiz ayni. Uzak, yakin diye bir ayrim yapmamiz mümkün degil. Herkese esit mesafede olmak için gayret ediyoruz. Yapilan isler bölge halkimiza hayirli olsun. Çalismalarimiza tüm hiziyla devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA