Bursa'daki Kontrol Noktasinda Aracin Çarpmasi Sonucu Yogun Bakima Alinan Polis Memurunun Durumu Iyiye Gidiyor

Bursa’da polis uygulama noktasina dalan alkollü sürücünün ilk ifadesinde, "Polis otosu tersten geliyor diye gördüm" dedigi ögrenilirken, yogun bakima kaldirilan polis memuru Ridvan Günes, normal servise alindi. Günes’in saglik durumunun iyiye gittigi belirtildi.

Bursa'daki Kontrol Noktasinda Aracin Çarpmasi Sonucu Yogun Bakima Alinan Polis Memurunun Durumu Iyiye Gidiyor
Geçtigimiz Çarsamba gecesi merkez Nilüfer ilçesi Izmir Yolu uygulama noktasinda meydana gelen kazada, asiri hizli oldugu ögrenilen D.U. yönetimindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uygulama yapan polis noktasina çarpmasi sonucu 2’si polis 4 kisi yaralandi.Önce polis memuru Ridvan Günes’e, ardindan da polis aracina çapan otomobil, uygulama noktasinda bulunan Suayip Günay yönetimindeki 16 BF 105 plakali otomobile çarparak durabildi. Kazada, polis memuru Ridvan Günes ile polis aracinda bulunan Ersin Günes ve otomobillerin sürücüleri D. U. ve Suayip Günay yaralandi.

Ihbar üzerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilar olay yerindeki ilk tedavilerinin ardindan ambulanslarla çesitli hastanelere kaldirilirdi.

Bursa Sehir Hastanesi’nde yapilan ameliyatin ardindan yogun bakima kaldirilan polis memuru Ridvan Günes, normal servise alindi. Günes’in saglik durumunun iyiye gittigi belirtildi.

Kalçasindaki kiriklar nedeniyle ameliyat edilecek alkollü sürücü avukat D. U.’nun da Uludag Üniversitesi’ndeki tedavisinin devam ettigi ögrenildi. Bu arada, diger yaralilardan polis memuru Ersin Günes’in bacaginda kiriklar oldugu ve ameliyat olmayi bekledigi, Suayip Günay’in ise tedavisinin tamamlandigi bildirildi.

D. U.’nun olayin ardindan kaldirildigi hastanede polis ekiplerine, "Ne oldugunu hatirlamiyorum ama polis otosu tersten geliyor diye gördüm" dedigi belirtildi. Dogukan U.’nun tedavisinin ardindan savciliga ifade verecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA