Atakum Sahilindeki Samsunspor Tabelasi Onarildi

Atakum’un simgeleri arasinda yer alan, Halk Iskelesi’nin önündeki armali ’Samsunspor tabelasi’, ikinci kez ugradigi saldiri sonrasinda onarilarak ait oldugu yere geri döndü.

Atakum Sahilindeki Samsunspor Tabelasi Onarildi
Sahilinin simgeleri arasinda yer alan, Halk Iskelesi’nin önündeki armali ’Samsunspor tabelasi’ Haziran ayinin ilk haftasinda ikinci kez saldiriya ugradi. Geçen yil Eylül ayinin ilk günlerinde de kimligi belirsiz kisi veya kisilerce saldiriya ugrayan Samsunspor tabelasi, Atakum Belediyesi tarafindan onarilip ait oldugu yere yeniden yerlestirilmisti.

Baskan Deveci ve taraftardan tepki

Yasanan olay sonrasinda hem Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci hem de taraftarlar, üzerinde Atatürklü arma bulunan Samsunspor tabelasinin ugradigi saldirilara tepki gösterdi. Ayni Samsunspor tabelasi Haziran ayinin ilk haftasinda kimligi belirsiz kisi veya kisilerce ikinci kez saldiriya ugradi. Atakum Belediyesi ise sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Atatürklü Arma’ya ikinci kez saldiriliyor. Inanilir gibi degil. Atamizin hatirina, kalbi kirmizi-beyaz renkler için atan Samsunlularin hatirina insan dokunmaya kiyamaz. Yer izni verilmedigi için kamera koyamadik diye mi saldiriliyor Atatürklü Arma’ya yazik, çok yazik” ifadeleri kullanildi.

Atakum Belediyesi Makina Ikmal Bakim ve Onarim Müdürlügü Reklam Atölyesi ekiplerince onarim için yerinden kaldirilan armali Samsunspor tabelasinin zarar gören bölümleri yenilendi. Kirilan parçalari yeniden üretilen tabela, gerekli boya ve baski islemlerinin ardindan eski görünümüne kavusturuldu. Belediye ekiplerince ait oldugu yere geri getirilen simge tabela, Halk Iskelesi önündeki platforma sabitlendi.
Kaynak: İHA