'Yarasa Müdür' Yaklasik 2 Bin Metreden Parasütten Atladi

Mugla Fethiye’de Babadag’da Kurulu teleferik tesislerinin Genel Müdürü Cengiz Koçak, mesai bitiminde görev yaptigi zirveden wingsuit ile süzülerek evinin havuzuna inis yapti. ’Yarasa Müdür’ olarak adlandirilan Cengiz Koçak mesaisinin ardindan yamaç parasütü pilotu Baris Çelik ile Babadag’in zirvesinden, yaklasik 2 bin metreden parasütten atladi.

'Yarasa Müdür' Yaklasik 2 Bin Metreden Parasütten Atladi
Mugla Fethiye’de Babadag’da Kurulu teleferik tesislerinin Genel Müdürü Cengiz Koçak, parasütünü açarak Ölüdeniz Mahallesi, Ovacik mevkisindeki evinin havuzuna basarili bir inis gerçeklestirdi. Koçak’in sosyal medyada paylastigi anlar, çok sayi kisinin begenisini topladi. Koçak, gazetecilere, "Gördügüm her sey kendisi için atlanabilir durumda oldugunu söyledi" diye konustu.

Mesaisinin ardinda Babadag’dan Ölüdeniz’e uçarak indigini anlatan Koçak, “Evimin önünde bir havuz var. ‘Acaba havuza insem mi?’ diye hep düsündüm. Hava rüzgarli olmasina ragmen inisimi basariyla gerçeklestirdim. Kafamda hedef olarak duran evimin önündeki havuza inme fikrini hayat geçirmis oldum. Muhtemelen dünyada uçup evinin havuzuna inen ve evine giden baska birisi yoktur.” dedi.

Koçak, geçmiste yaptigi atlayislari sürekli sosyal medyada paylastigini ve insanlarin artik normal karsilamaya basladigini ifade etti.

Havuza inis görüntüsünün diger videolarina göre farkli tepkiler aldigini dile getiren Koçak, “Mesaj yollayan, gülen, alkislayan insanlar oldu. Çogu herhangi bir havuza indigimi düsündü. Kendi evimin havuzunu ögrendiklerinde daha çok sasirdilar. Havuzdan çikip evime girdim” dedi.

Kaynak: İHA