Sakarya Büyüksehir Belediyesinden Kisa Kisa

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan kabul edilen Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, çalismalar ve yapilacak projeler hakkinda bilgi verdi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, Ankara'da önemli temaslarda bulunan Yüce, ilk olarak AK Parti Genel Merkezi'nde büyüksehir belediye baskanlari ve il baskanlariyla düzenlenen toplantiya katildi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki ile görüsen Yüce, daha sonra Cumhurbaskanligi Külliyesi'nde katildigi toplantida Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile bir araya geldi.

Erdogan'a kentte yürütülen ve gelecek süreçte hayata geçirilecek projelerle ilgili bilgi veren Yüce, Sakarya'nin tüm alanlarda gelecegin parlayan yildizi olacagini ifade ettigini bildirdi.

- YADEM'in etkinlikleri ilgi görüyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesince Yasli Destek ve Koordinasyon Merkezi'nde (YADEM) yeni baslatilan etkinlikler büyük talep görüyor.

YADEM'e üye olan ve salgin sürecinde evlerinde sosyal hayattan uzak kalan yaslilar, haftanin farkli günlerinde düzenlenen etkinliklere ilgi gösteriyor.

YADEM egitmenleri, Serdivan Gölpark'ta programa üye olan vatandaslarla spor, egzersiz ve yürüyüs yaparak vakit geçirdi.

Yaslilarin her türlü sorunlarini dinleyip sosyal, psikolojik ve tüm konularda çözüm odakli çalisma yapan YADEM'in bu etkinliginden memnun kalan vatandaslar, Büyüksehir Belediyesine tesekkür etti.

- YKS sinavina girecek ögrencilere ulasim ücretsiz

Sakarya'da, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi'na (YKS) girecek ögrenciler ve refakatçilerinin, toplu tasima araçlarindan ücretsiz yararlanacagi bildirildi.

Büyüksehir Belediyesi Ulasim Dairesi Baskanligindan yapilan açiklamada, Baskan Ekrem Yüce'nin talimatlariyla 26-27 Haziran'da yapilacak YKS'nin giris ve çikis saatlerinde sinav giris belgesini gösteren ögrencilerin refakatçileriyle belediyenin toplu tasima araçlarindan ücretsiz faydalanabilecegi belirtildi.

Sinava ulasim konusunda aksaklik yasanmamasi için tüm hatlarin hizmet verecegi vurgulanan açiklamada, "Olusabilecek trafik yogunlugunun önüne geçmek adina toplu tasima araçlarinin kullanilmasi konusunda hassasiyet bekliyoruz. Sinava girecek tüm ögrencilerimize basarilar dileriz." ifadesi kullanildi.

Kaynak: AA