Recep Ögretmen, Sicaktan Bunalan Ögrencilerini 'Su Oyunu'yla Serinletti

Batman'daki Degirmenüstü Köyü Ilkokulunda görevli ögretmen Recep Bingöl'ün, sicak havadan etkilenen ögrencilerini suyla serinlettigi görüntüler sosyal medyada ilgi gördü Ögretmen Bingöl: 'Ögrencilerimiz bahçede masal kahramanlarini canlandirmak için gerekli pozisyonlari aldiktan sonra suyla onlari islattik. Ortaya çok güzel görüntüler çikti'

Batman'in Besiri ilçesine bagli Degirmenüstü Köyü Ilkokulunda görevli ögretmen Recep Bingöl'ün, ögrencileri masal kahramanlarinin silüetlerinin çikacagi sekilde islatmasi sosyal medyada çok sayida begeni aldi.

Salgin nedeniyle egitim sürecinin belirli dönemlerinde okullarindan uzak kalan ögrenciler, sosyal etkinliklerin yapildigi bugünlerde arkadaslariyla bir arada vakit geçirmenin mutlulugunu yasiyor.

Besiri ilçesine bagli Degirmenüstü Köyü Ilkokulunda görev yapan ögretmen Recep Bingöl de farkli bir etkinlikle okulun son günlerinde ögrencilerinin güzel vakti geçirmesini sagladi.

Sicak havadan etkilenen ögrencilerini masal kahramanlarinin silüetlerinin çikacagi sekilde islatan Bingöl, "su oyunu"na iliskin anlari kameraya kaydetti. Sosyal medya hesabindan paylastigi görüntüler ilgi gören Bingöl, ilçe merkezine 17 kilometre uzaklikta bulunan köyde 11 yildir görev yaptigini belirtti.

Salgin sürecinin zor geçtigini, ögrencilerinin motivasyonunu yüksek tutmak için bir dizi etkinlik yaptiklarini anlatan Bingöl, "Çok sicak havada hem çocuklarla okudugumuz masallari canlandirarak hem de suyla serinleyebilecegimiz bir etkinlik yapmaya karar verdik. Ögrencilerimiz bahçede masal kahramanlari canlandirmak için gerekli pozisyonlari aldiktan sonra suyla onlari islattik. Ortaya çok güzel görüntüler çikti. Bu sekilde ögrencilerimizle özellikle salgin sonrasi onlari okula motive edecek, eglendirecek, mutlu olmalarini saglayacak etkinlikler yapiyoruz." dedi.

Ögrencilerden Melek Aris ve Hiranur Sevim de ögretmenleri ile yaptiklari etkinligin keyifli geçtigini dile getirdi.
Kaynak: AA