Model Fabrika'dan Hizmet Alan Firmalara IKA Destegi

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) ile Ipekyolu Kalkinma Ajansi (IKA) arasinda Model Fabrika’dan hizmet alan firmalara destek saglanmasi amaciyla 2021 Yili Yönetim Danismanligi Teknik Destek Programi Için Hizmet Alim Protokolü imzalandi.

Model Fabrika'dan Hizmet Alan Firmalara IKA Destegi
GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi ile IKA Genel Sekreteri Burhan Akyilmaz’in katilimiyla gerçeklestirilen 2021 Yili Yönetim Danismanligi Teknik Destek Programi Için Hizmet Alim Protokolü ile Model Fabrika’dan hizmet alan firmalarin rekabet gücünün artirilmasi, sanayideki teknolojik dönüsüme katki saglanmasi ve sürekli iyilestirme kültürünün isletmelerde sürdürülebilir hale getirilmesi amaçlaniyor.

Protokol imza töreninde açiklamalarda bulunan GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, Model Fabrika’daki egitim ve uygulamalarla firmalara bir fabrikanin daha verimli olabilmesi için dünyadaki en iyi uygulama ve yaklasimlardan faydalanilarak, gereken tüm prosesleri ögrenme imkani sunduklarini ifade etti.

Egitimlerin Model Fabrika uzmanlari tarafindan isletmelerde fiili olarak da uygulandigini belirten Ünverdi, “Amacimiz, isletmelerimize egitim ve danismanlik vererek, rekabetin hat safhaya ulastigi, kar marjlarinin azaldigi günümüz kosullarinda, üretimleri israflardan arindirmaktir. Bu noktada Ipekyolu Kalkinma Ajansi ile bugün gerçeklestirdigimiz protokol özellikle firmalarimiz açisindan önem tasiyor. Protokol kapsaminda Agustos ayinda baslayacak 2. etap dijitallesme egitimleri ve uygulamalari sürecinde Ipekyolu Kalkinma Ajansi tarafindan firmalarimiza dijitallesme, teknik ve yönetim danismanligi gibi konularda destekler verilecek. Ayni sekilde KOSGEB de üye firmalarimiza benzer alanlarda önemli destekler saglayacak. Model Fabrikamizin firmalarimiza verdigi hizmetleri ilerleyen süreçte destek kapsamina alacak olan Ipekyolu Kalkinma Ajansi’na ve Genel Sekreteri Sn. Burhan Akyilmaz’a tesekkür ediyorum” dedi.



Ipekyolu Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Burhan Akyilmaz da Gaziantep Model Fabrika’nin kent ve bölge sanayisinin gelismesi açisindan büyük önem tasidigini kaydetti.

Model Fabrika’nin daha iyi konuma gelmesi amaciyla Ipekyolu Kalkinma Ajansi olarak Gaziantep Sanayi Odasi ile is birlikleri yapmaya devam edeceklerini belirten Akyilmaz, açiklamalarinda, “Bugün Gaziantep Sanayi Odamiz ile imzaladigimiz 2021 Yili Yönetim Danismanligi Teknik Destek Programi Için Hizmet Alim Protokolü kapsaminda Gaziantep Model Fabrika’dan hizmet alan firmalara çesitli konularda destekler sunarak önemli avantajlar elde etmelerini saglayacagiz. Protokolümüzün hayirli olmasini diliyor, misafirperverliklerinden dolayi Gaziantep Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Sayin Adnan Ünverdi’ye tesekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konusmalarin ardindan GSO ile IKA arasinda 2021 Yili Yönetim Danismanligi Teknik Destek Programi Için Hizmet Alim Protokolü imzalandi.
Kaynak: İHA