Karaköprü'de Yüzme Havuzu Çalismalari Sürüyor

Karaköprü Belediyesi’nin ilçeye kazandiracagi kapali yüzme havuzu çalismalari tam gaz devam ederken, çalismalari inceleyen Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli havuzun bir an önce tamamlanmasi için talimat verdi.

Karaköprü'de Yüzme Havuzu Çalismalari Sürüyor
Karaköprü Belediyesi’nin ilçeye kazandiracagi 6 bin metrekare alanda yapilan olan yari olimpik kapali yüzme havuzunun insaat çalismalari tam gaz devam ediyor. Dogukent Mahallesi’ndeki havuz insaatini ziyaret eden Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, çalismalarla ilgili bilgi alirken, yüklenici firmaya çalismalarin hizli bir sekilde yürütülmeye devam edilmesi ve bir an önce tamamlanmasi konusunda talimat verdi.

Inceleme sirasinda konusan Baydilli, Karaköprü’de ihtiyaçlarin ve vatandaslarin taleplerinin giderilmesi için çalistiklarini söyledi.

Baydilli, “Seçim döneminde söz verdigimiz, yapilmasi yönünde vatandaslarimizdan yogun talep aldigimiz kapali yüzme havuzumuzu çok sükür ki ilçemize kazandiriyoruz. Çalismalari inceledik ve gerçekten hizli bir sekilde ilerledigini gördük. Insallah yüklenici firmanin gayretiyle belirttigimiz tarihten önce bitirip hizmete sunmaya çalisacagiz. Tabi bu sadece bir yüzme havuzu degil, 6 bin metrekare alanin bin metrekaresi havuz ve geri kalan 5 bin metrekaresinde fitness alani, oyun gruplari ve yesil alan olacak. Bir nevi bir kompleksi ilçemize kazandiriyoruz. Karaköprü’müz her seyin en iyisine layiktir, biz de en iyisini yapmak için ugrasiyoruz. Yogun çalismalarindan dolayi yüklenici firmamiza ve ilgili personelimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Baydilli, havuz insaati incelemesi sirasinda yüklenici firma yetkilisinden yapilan ve yapilacak olan islemlerle ilgili bilgi alirken, çalismalarin hizli bir sekilde sürmesi konusunda talimat verdi.
Kaynak: İHA