Darica'da Kurban Pazar Alani Satislari Basladi

Darica Belediyesi, kurban pazari satis alanlarinin fiyatlarini belirledi. 65, 100 ve 200 metrekare olarak belirlenen kurban satis alanlari için kura çekimi 2 Temmuz’da noter huzurunda yapilacak.

Darica’da kurulacak olan kurbanlik satis alaninda altyapi çalismalarini sürdüren Darica Belediyesi, satis alaninin fiyatlarini da belirledi. 65, 100 ve 200 metrekare olarak belirlenen kurban satis alanlari için kura çekimi ise 2 Temmuz Cuma günü saat 16.00’da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde noter huzurunda yapilacak. Kurban satis alani almak isteyen vatandaslarin, Darica Belediyesi’ne müracaat ederek, 1 Temmuz 2021 Persembe günü saat 24.00’a kadar belirlenen bankaya ücretlerini yatirmalari gerekiyor. Ilgilenen vatandaslarin kurban pazari satis alanlari ve fiyatlari için 0541 461 82 55 numarali telefondan detayli bilgi alabilecekleri belirtildi.

Çalismalar tamamlaniyor

Öte yandan Darica’da kurulacak olan kurban satis alani için hazirliklar tüm hiziyla devam ediyor. Kurban satis alaninda dus, mescit, tuvalet ve büfe gibi alanlar bulunacak. Halkin daha saglikli ve hijyenik kosullarda kurban alim islemlerini gerçeklestirebilmeleri için alanda, veteriner esliginde sürekli kontroller yapilacak. Özellikle sineklere karsi da etkin bir mücadele yürütecek olan ekipler her gün alani ilaçlayacak.
Kaynak: İHA