Vali Akin Açiklamasi 'Vatandas Ile Devlet Köprüsünü Muhtarlar Kurar'

Kirsehir Valisi Ibrahim Akin, Çiçekdagi ilçesinde muhtarlari dinledi. Vali Akin, köy muhtarlarina vatandas ile devlet arasinda köprü oldugunu söyledi.

Vali Akin Açiklamasi 'Vatandas Ile Devlet Köprüsünü Muhtarlar Kurar'
Vatandas ile devlet arasindaki baglantiyi kuran kisiler olan muhtarlarin köyleri ile ilgili talep ve sorunlarini toplantida dinlediklerini ifade eden Vali Ibrahim Akin, “Çiçekdagi ilçemizde yürütülen yatirimlari yakindan takip ediyoruz. Muhtarlarimiz da bizlere hem sorumlu olduklari köylerin hem vatandaslarin sorunlarini ilettiler. KÖY-DES Projesi kapsaminda ilimize gelen ödenegi öncelik sirasina göre Il Özel Idaremiz araciligiyla en verimli sekilde hizmete dönüstürüyoruz. Köylerimizin genel sorunlari olan yol yapimi ve içme suyu iyilestirme çalistirmalarini öncelik olarak kabul ediyoruz" dedi.

Yapilan çalismalarla köylerdeki yasam standartlarini yükseltme gayretinde olduklarini belirten Vali Ibrahim Akin, “Köylülerin ihtiyaçlarini önemsiyor, muhtarlarimizla beraber sorunlari tespit ediyor ve imkânlar dâhilinde çözüme kavusturuyoruz. Yol, su, kanalizasyon çalismalarinin en kisa sürede tamamlanmasi için çaba sarf ediyoruz. Muhtarlardan istedigimiz bir baska konu da asi konusunda vatandaslarimiza hatirlatmalarda bulunmalaridir. Salgin tehdidi henüz geçmis degil, salginla mücadelemiz ayni kararlilikla devam ediyor. Köylülerimizi asi olmaya davet edelim. Inaniyoruz ki, bu süreci kisa zamanda atlatip eski güzel günlerimize kavusacagiz” seklinde konustu.

Vali Akin, daha sonra, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ile Çiçekdagi Belediyesi tarafindan organize edilen ilk ve ortaokul ögrencilerine yönelik olarak düzenlenen Mahalleler Arasi Futbol Turnuvasinda dereceye girerek basari saglayan genç sporculara kupalarini verdi. Sehit ailelerini de ziyaret eden Vali Akin’in ilçedeki programi, esnaflarla yaptigi sohbet ile sona erdi.
Kaynak: İHA