Protokol Üyelerinin Eslerinden Üniversiteye Ziyaret

Balikesir Il protokol üyelerinin esleri, Balikesir Üniversitesini ziyaret ederek bir dizi programa katildi. Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus’un esi Duygu Kus’un esliginde gerçeklesen programa; Balikesir Valisi Hasan Sildak’in esi Fatmanur Sildak, Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in esi Mehtap Yilmaz, Il Emniyet Müdürü Hasan Onar’in esi Gülçin Onar, Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Tarik Hekimoglu’nun esi Oya Hekimoglu, Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci’in esi Cemile Avci, AK Parti Balikesir Il Kadin Kollari Baskani Meral Cengiz ve Yardimcisi Hülya Baraklarli ile Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Dairesi Baskani Elvan Bahar Göktepe katildi.

Protokol Üyelerinin Eslerinden Üniversiteye Ziyaret
Ilk olarak Balikesir Üniversitesi Teknokent’i ziyaret eden konuklar, Teknokent Genel Müdürü Ögr. Gör. Burcu Aydemir’den Teknokent hakkinda bilgiler alirken, Teknokent’te yer alan firmalarin çalismalarini da yerinde inceledi.

Programa katilan konuklar daha sonra Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus’u makaminda ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, konuklarina üniversitedeki güncel gelismeler hakkinda bilgiler verirken, ziyaretleri için de tesekkür etti. Programa katilan konuklar da Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus’a kendilerine gösterilen ilgi dolayisiyla tesekkür etti.
Kaynak: İHA