Dövüp Parka Biraktiklari 3 Çocuk Babasi Kalp Krizinden Öldü

Bursa’da 3 çocuk babasi 35 yasindaki Erdal Akkus, maasini istedigi sirada çikan kavgada dövüldükten sonra parka birakildi. Agir yarali genç adam kalp krizinden hayatini kaybetti. Süpheli ise emniyetteki ifadesinde, ’’Bayilinca götürüp parka biraktim. Öldügünü bilmiyordum’’ dedi.

Dövüp Parka Biraktiklari 3 Çocuk Babasi Kalp Krizinden Öldü
Olay, dün aksam saat 18.00 siralarinda merkez Yildirim Çinarönü Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, parkta birinin kanlar içinde hareketsiz yattigini görenler durumu polis ve saglik ekiplerine ihbar etti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik sevk edildi. Yaralinin üzerinden çikan kimliginden inceleme yapan ekipler, sahsin 3 çocuk babasi Erdal Akkus oldugunu tespit etti. Yarali Akkus, saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulansla Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilirken, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Olayla ilgili sorusturma baslatan polis ekipleri, Erdal Akkus’un, Çinarönü Mahallesinde bulunan bir çay ocaginda çalistigini ve dün alamadigi maasini istemeye gittigi sirada çikan kavgada dükkân sahibinin kardesi F.Ü. tarafindan bayilana kadar dövüldügü ortaya çikti.

Gözaltina alinan F.Ü, emniyetteki ifadesinde, Erdal Akkus’u darbettigini ve bayilinca da parka biraktigini itiraf etti. F.Ü. emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. 3 çocuk babasi Erdal Akkus’un cenazesinin ise defnedilmek üzere memleketi Ankara’ya götürüldügü ögrenildi.
Kaynak: İHA