'Tuvalimdeki Doga Ve Yasam' Konulu Resim Sergisi Açildi

Karabük Valisi Fuat Gürel ve Esi Özlem Aras Gürel, Ressam Aynur Barçin tarafindan düzenlenen, “Tuvalimdeki Doga ve Yasam” konulu Resim Sergisinin açilisina katildi.

'Tuvalimdeki Doga Ve Yasam' Konulu Resim Sergisi Açildi
Serginin Açilis kurdelesini Esi Özlem Aras Gürel ve katilimcilar ile birlikte kesen Vali Fuat Gürel, sergiyi gezerek Ressam Aynur Barçin’dan eserler hakkinda bilgiler aldi. Sergiyi dolasirken Ressam Barçin’in ruhunun inceliklerinin ve güzelliginin resimlere naksedildigini görmenin mümkün oldugunu ifade eden Vali Gürel, “Sanat ve kültür toplumlarin kalkinmislik ve gelismislik düzeyini gösteren göstergelerdir. Sanata harcanan hayatlarin ayni zamanda toplumun gelismesi ve ilerlemesi için çok degerli oldugunu biliyoruz. Bir taraftan egitime adanan bir hayat bir taraftan sanatla topluma sunulan güzel bir çalisma. Sanatinizin birçok ruha, gönüle ulasmasini diliyor, basarilarinizin devamini diliyorum” diye konustu.

Günün anisina Barçin’a “Tesekkür Belgesi” takdim eden Vali Gürel, "Tuvalimdeki Doga ve Yasam" adli resim sergisi için tesekkür etti.

Resim sergisinin açilisina Vali Fuat Gürel ve esi Özlem Aras Gürel’in yani sira Il Emniyet Müdürü Sirri Tug ve esi Aysel Tug, Belediye Baskan Yardimcisi Seher Berker, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Galip Sökmen, Is Insani Kamil Güleç’in esi Sezer Güleç ve davetliler katildi.

Kaynak: İHA