Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Imam Hatip Lisesi Ve Ortaokulu Yeni Egitim Yilina Yetisecek

Pamukkale Belediyesinin egitime deger katacak en önemli projelerinden biri olan Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda çalismalar araliksiz devam ediyor. Okul insaatinda incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Hedefimiz önümüzdeki egitim ögretim yilina okulumuzu yetistirmek” dedi.

Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Imam Hatip Lisesi Ve Ortaokulu Yeni Egitim Yilina Yetisecek
Hayirseverlerin katkisiyla yapimina baslanan Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’nda çalismalar araliksiz devam ediyor. Deliktas mahallesi sinirlari içinde insasi devam eden ve 9,5 milyon liraya mal olacak Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu, toplam 6 kat ve 24 derslikten olusacak. Insaatta incelemelerde bulunan heyete projenin sorumlulari tarafindan detayli bilgiler verildi.

Denizli Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, “Hayirseverlerimizin katkilariyla hayata geçecek olan Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter Imam Hatip Lisesi ve Ortaokulu insallah 2021-2022 egitim-ögretim dönemine yetisecek. Bugün de sayin genel müdürümüzle ve sayin baskanimizla birlikte incelemelerde bulunduk. Burasi proje ile ögrenci alan ve bölgemizin ihtiyacini karsilayan bir okul olacak. Bu eserle ilgili olarak Pamukkale Belediyemize ve hayirseverimize çok tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Yeni egitim yilina yetisecek

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, yapimina kisa bir süre önce baslanan bu önemli egitim yuvasinin insaatinin hizli bir sekilde devam ettigini belirterek, “Rabbim bu hayalimizin gerçeklesmesini nasip etti. 24 derslikli ve 2 okulun faaliyet gösterecegi okulumuzun binasi tüm ihtisamiyla yükseldi. Çok sükür çalismalarimiz sorunsuz bir sekilde ilerliyor. Okulumuzun insaatinda çok degerli misafirimiz Milli Egitim Bakanligi Din Ögretimi Genel Müdürü Dr. Nazif Yilmaz’i agirladik. Hedefimiz önümüzdeki egitim ögretim yilina okulumuzu yetistirmek. Bu okul ile çok iddialiyiz. Gerek egitim kadrosu gerekse son teknoloji ile donatilmis olan siniflari ile bu okul ilimizin egitim kalitesinin artmasina katki saglayacak. Okulla ilgili tanitimlarimiza basladik. Bu yil ögrenciler siniflari doldurarak bu irfan yuvasindan istifade edecek. Bu egitim yuvasindan yetisecek olan çocuklarimiz bizlerin gelecegi olacak. Bu okulun yapilmasina ön ayak olan basta hayirseverimiz Muhammet Serter olmak üzere bagista bulunan hissedarlariyla yüzü askin bagisçimiza, okulda emegi bulunan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA