Gebze Belediyesi Akilli Sehirler Fuari'nda

Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, 8. Uluslararasi Istanbul Akilli Sebekeler ve Sehirler Kongre ve Fuari’ndaki belediye standinda misafirlerini agirladi.

Gebze Belediyesi Akilli Sehirler Fuari'nda
Gebze Belediyesi, akilli sehirler fuarina katildi.

Gebze Belediyesi, Istanbul’da düzenlenen 8. Uluslararasi Akilli Sebekeler ve Sehirler Kongre ve Fuari’nda stant açti. Gebze Belediyesi tarafindan vatandaslara sunulan sürdürülebilir belediyecilik faaliyetleri ve e-belediye hizmetlerinin tanitildigi fuarda açilan standa Ulastirma ve Altyapi Bakan Yardimcisi Ömer Fatih Sayan, Türkiye Belediyeler Birligi ve Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ve diger katilimci protokol üyelerini agirlayan Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, kongrenin açilisinda da bir konusma gerçeklestirdi.

Türkiye Belediyeler Birligi ve Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin ve diger illerden gelen belediye baskanlarinin katilimiyla düzenlen fuarin açilisinda bir selamlama konusmasi yapan Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, dijital dönüsüm çagina uygun olarak hazirlanan e-belediye çalismalarina önem ve hiz verdiklerini dile getirdi.

Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, özellikle pandemiyle mücadele edilen dönemde Gebzelilerin belediye hizmetlerine daha kolay ulasmalarina imkan saglayacak; e-dilekçe, çözüm masasi, e-isyeri ruhsat basvuru, e-beyan bildirme basvuru, e-imar durumu, e-rayiç talep formu, e-asansör tescil, e-mesleki yeterlilik kursu basvuru gibi birçok hizmeti kullanima sunduklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA