Yargi Kademesinden Baskan Yücelik'e Veda Ziyareti

Hakimler ve Savcilar Kurulu’nun (HSK) yaz kararnamesiyle farkli illere atanan, Erzurum Cumhuriyet Bassavcisi Burhan Bölükbasi, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Bassavcisi Ünal Bingül ve Bölge Idare Mahkemesi Baskani Mehmet Metin Kahraman, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik’e veda ziyaretinde bulundular.

Yargi Kademesinden Baskan Yücelik'e Veda Ziyareti
ETSO’da gerçeklesen ziyarette, Erzurum’da görev yapmaktan duyduklari memnuniyeti dile getiren Bölükbasi, Bingül ve Kahraman, görev süreleri boyunca her zaman hem sehir halkinin hem de farkli kademelerdeki kamu görevlileri ile sivil toplum kuruluslari temsilcilerinin samimiyetine sahit olduklarini, bu sebeple Erzurum’dan güzel hatiralarla ayrildiklarini ifade ettiler.

ETSO Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik de, kendilerini tanimaktan mutlu oldugunu ifade ettigi yargi mensuplarinin Erzurum’a verdikleri hizmetlerin her zaman minnet ve sükranla anilacagini söyledi.



Baskan Yücelik ziyarette, Cumhuriyet Bassavcisi Burhan Bölükbasi, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Bassavcisi Ünal Bingül ve Bölge Idare Mahkemesi Baskani Mehmet Metin Kahraman’a sehre hizmetlerinin anisina kristal birer plaket ve Erzurum hatirasi Oltutasi tespih hediye etti.
Kaynak: İHA