Tayini Çikan Hakim Ve Savcilar Sarigöl'e Veda Etti

2021 yili ana kararnamesi ile Sarigöl adliyesinde görev süresi dolan hakim ve savcilar için bir veda yemegi düzenlendi. Düzenlenen veda yemeginde tayini çikan hakim ve savcilara plaket takdim edilerek tesekkür edildi.

Tayini Çikan Hakim Ve Savcilar Sarigöl'e Veda Etti
Manisa’nin Sarigöl ilçesinde tayini çikan hakim ve savcilar için veda yemegi düzenlendi.

Yemege ilçe protokol üyeleri ile Sarigöl Adliyesi müdürleri ve personelleri katildi.

Veda programinda bir konusma yapan Sarigöl Kaymakami Ali Arikan, "Ben yaklasik iki yildir buradayim. Kendileri ile bu sirin ilçemizde çok güzel bir çalisma ortamimiz vardi. Fakat pandemi sosyal iliskilerimizi gelistirmemize imkan vermedi ama kendileri ile çok iyi bir uyum içerisinde çalistik. Burada sahsim adina haklarimi helal ediyorum onlardan da haklarini helal etmelerini istiyorum. Gittikleri yerlerde kendilerine basarilar diliyorum" dedi.

Sarigöl Belediye Baskani Necati Selçuk ise, "Yine bir veda yemegindeyiz, yine diyorum çünkü bizler bu mekânin sahibi bu topragin çocugu olunca hep böyle veda yemeklerinde ugurlayan kismindayiz. 7 yillik görev süresi boyunca da bir çok hakim ve savcimizi da ugurlayan kismindaydik. Tam her seye alistik diyoruz bir bakmisiz ki temmuz agustos aylari gelmis bir anda tayin döneminde buluyoruz kendimizi. Güzel çalismalar oldu. Ben adaleti hakki ve hukuku dogru olarak tesis ettiklerini gördüm. Insallah gittigi yerlerde de adaleti ve hakki, hukuk çerçevesinde dogru bir sekilde tesis edeceklerine inaniyorum. Sarigöl’de güzel iz biraktilar. Sarigöl’de her zaman kapilarinin açik olduklarini bilsinler istiyorum. Gittikleri yerlerde basarilar diliyorum." ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan tesekkür plaketleri takdim edilen hakim ve savcilardan Cumhuriyet Savcisi Emre Pala’nin Gaziantep’in Nizip ilçesine, Cumhuriyet Savcisi Süleyman Can Uslu’nun Antalya’nin Akseki ilçesine, Hakim Ilker Yavuz Kahyaoglu’nun Osmaniye’ye, Hakim Safak Yildirim’in ise Igdir’a atandigi belirtildi.
Kaynak: İHA