CHP'li Belediye Baskanlari Gaziantep'te Bulusuyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelindeki belediye baskanlari, 18-19-20 Haziran 2021’de Gaziantep’te düzenlenecek olan ’Belediye Baskanlari Çalistayi’na katilacak. Belediye baskanlari, çalistay öncesi vatandaslarla da bir araya gelecek.

CHP'li Belediye Baskanlari Gaziantep'te Bulusuyor
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelindeki belediye baskanlari, 18-19-20 Haziran 2021’de Gaziantep’te düzenlenecek olan ’Belediye Baskanlari Çalistayi’na katilacak. Belediye baskanlari, çalistay öncesi vatandaslarla da bir araya gelecek. Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Il Baskanliginin ev sahipliginde yapilacak olan çalistayin ayrintilari da belli oldu.

“Program her anlamda Gaziantep’e faydali olacak”

Programla ilgili açiklama yapan CHP Gaziantep Il Baskani Mehmet Neset Uçar, belediye baskanlari çalistayinin kentte yapilacak olmasina sehrin her kesiminden çok olumlu geri dönüsler oldugunu ve Gaziantep açisindan her anlamda faydali geçecek bir toplantinin hazirliklarini Il Yönetim Kurulu ve Il Örgütü olarak el birligi ile tamamlandiklarini söyledi.

Uçar, “Hazirliklarimiz tamamlandi. 18-19-20 Haziran 2021 günleri CHP’li tüm belediye baskanlarimizin katilimiyla yapilacak toplanti ayrintilari netlesti. Belediye Baskanlarimiz sehrimize 18 Haziran 2021 Cuma günü sabah saatlerinde hava ve kara yolu ile gelecekler” dedi.



“CHP’li baskanlar 18 Haziran günü sahada olacak, vatandaslarimizla bir araya gelecek”

Programin ayrintilari hakkinda da bilgi veren Uçar, “Belediye baskanlari, 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 13.00 de çalistayin gerçeklesecegi otelden hareketle basta merkez Sehitkamil ve Sahinbey ile diger ilçelerimizde gruplar halinde 14.00 - 18.00 saatleri arasi kentimizin çesitli yerlerinde esnaf ziyaretleri gerçeklesecek, vatandaslarimizla bir araya gelecekler. Belediye Baskanlarimiz Sahinbey bölgesinde Balikli Meydani, Gaziler Caddesi, Mütercim Asim Caddesi, Tahmis Kahvesi, Karatas Kadoil Petrol, Oska Çarsi, Karatas Çarsi, Ugurlu Center, Küsget Ayakkabicilar Sitesi, Fistik Arastirma’dan baslayarak Gaziantep Üniversitesi karsisi kafe ziyaretleri, Düztepe, Cengiztopel, Kibris Mahallesi’ni gezecek. Sehitkamil bölgesinde ise Suburcu Atatürk Heykeli’nde baslayarak Karagöz Caddesi, Pasajlar, Tahmis Kahvesi, Maaskuyu, Çiksorut bölgesi, Cinderesi, Gazikent bölgesi, Korutürk, Soför Ali Caddesi, Kayaönü, Hastane Caddesi güzergahlarinda vatandaslarimizla bulusacaklar. Ayrica Araban, Karkamis, Nurdagi, Nizip, Islahiye, Oguzeli, Yavuzeli ilçe merkezlerini de ziyaret edecekler. 19 -20 Haziran günlerinde ise Belediye Baskanlari Çalistayi gerçeklestirilecek. Çalistay niteligi geregi ziyaretçilere kapali olacak. Yapilacak çalistay ile partimizin Yerel Yönetimler Politika Belgesi’ne son hali verilecek. Ayrica CHP’li Belediyelerin geçtigimiz 2 yilda gerçeklestirdikleri hizmetler degerlendirmeye alinacak, önümüzdeki 3 yilda gerçeklestirilecek inovatif projeler üzerinde çalisma yapilacak” diye konustu.

Kaynak: İHA