Tartistigi Esinin Çalistigi Hastaneye Araciyla Girmeye Çalisti

Ankara'da tartistigi esinin çalistigi hastaneye girmek isteyen ve asiri alkollü oldugu gerekçesiyle güvenlik görevlilerince içeri alinmayan emekli memur H.K. (52), otomobili ile hastaneye girmeye çalisti.

AA muhabirin edindigi bilgiye göre, emekli memur H.K, tartistigi esinin çalistigi General Doktor Tevfik Saglam Caddesi'ndeki özel bir hastaneye geldi.

H.K, asiri alkollü oldugu gerekçesiyle kapidaki güvenlik görevlisi tarafindan disari çikmasi konusunda uyarildi. Bunun üzerine H.K. ve güvenlik görevlisi arasinda tartisma çikti.

Diger güvenlik görevlilerinin de yardimiyla disari çikarilan ve sinirine hakim olamayan H.K, hastane önündeki 71 D 461 plakali otomobilini çalistirarak, hastane kapisina dogru ilerledi. Güvenlik görevlileri tarafindan engellenmeye çalisan otomobil, hastane girisindeki kapiya çarparak durdu.

Olay yerine gelen polis ekibi, H.K'yi gözaltina aldi. H.K, ilk ifadesinde güvenlikçilerle tartistigi için otomobili ile hastane kapisina girdigini söyledi. Otomobil çekici ile bulundugu yerden çikartilarak otoparka kaldirildi.

Olaya iliskin inceleme baslatilirken, zarar gören hastane kapisi çalisanlar tarafindan naylon brandayla kapatildi.

Kaynak: AA