Baskan Küpeli Açiklamasi 'Saglik Çalisanlarina Minnet Borçluyuz'

Eskisehir OSB Baskani Nadir Küpeli, Pandemi sürecinin kahramanlarinin, insanlarin sagligi için gecesini gündüzüne katan saglik çalisanlari oldugunu belirterek, "Ne yaparsak yapalim onlara hakkimizi ödeyemeyiz. Saglik çalisanlarina minnet borçluyuz" dedi.

Baskan Küpeli Açiklamasi 'Saglik Çalisanlarina Minnet Borçluyuz'
Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, Eskisehir Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Ugur Bilge ile birlikte Sehir Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Yasar Bildirici’yi ziyaret etti. Gerçeklesen ziyarette Bashekim Yardimcisi Op. Dr. Serkan Ceyhan da yer aldi. Eskisehir Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Ugur Bilge Eskisehir’de asilamanin yogun bir tempo ile devam ettigini söylerken, EOSB Baskani Nadir Küpeli ise saglik çalisanlarina olan övgülerini dile getirdi.

“Asilama hizimiz çok iyi”

Ziyarette sürdürülen asilama çalismalari konusunda bilgi veren Eskisehir Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Ugur Bilge, “Eskisehir olarak saglik hizmetleri konusunda Türkiye’nin önde gelen merkezlerinden biri olarak gerek pandemi süresince gerekse de asilama sürecinde yogun bir tempoda çalismalarimiza devam ediyoruz. Tüm saglik çalisanlarimiz görev basinda. Vatandaslarimiz asilama konusunda çok istekliler ve tüm hastanelerimizdeki asi merkezlerimiz yogun bir sekilde çalisiyor. Asilama hizimiz çok iyi durumda. Özellikle is hayati içinde bulunan tüm vatandaslarimizin asilanma konusuna özen göstermeleri, toplum sagligi açisindan büyük önem tasiyor. Insallah elbirligiyle bu hastaliktan asilama yoluyla kurtulacagiz” dedi.



“Saglik çalisanlari pandeminin ve asilamanin kahramanlari”

Baskan Küpeli, sehir hastanelerinin öneminin salgin sürecinde daha iyi anlasildigini aktardi. Küpeli, son derece modern ekipman ve ileri teknolojiye sahip hastanelere sahip oldugu için Eskisehir’in hastane altyapisi açisindan sansli oldugunu söyledi.

Saglik çalisanlarinin pandemi sürecinin baskahramanlari oldugunu ifade eden Küpeli, “Zor ancak çok onurlu bir görev ifa ediyorsunuz. Caninizi ortaya koyarak ailelerinizden ve sevdiklerinizden feragat ederek sadece ve sadece görev askiyla çalisiyorsunuz. Hele ki salgin döneminde bunu çok daha net gördük. Pandemi sürecinin kahramanlari insanlarimizin sagligi için gecesini gündüzüne katan saglik çalisanlari oldu. Ne yaparsak yapalim onlara hakkimizi ödeyemeyiz. Saglik çalisanlarina minnet borçluyuz. Il Saglik Müdürümüzden, Sehir Hastanesi Bashekimimiz ve Bashekim yardimcimizdan asilama çalismalari konusunda bilgiler aldim. Bir kere daha tüm asilama birimlerinin canla basla gece gündüz demeden çalismalarina taniklik ettim. Eskisehir asilama konusunda öncü ve basarili illerimizden birisi. Bu konuda gayret gösteren tüm ekiplerimizi kutluyorum” diye konustu.



“Asilanma süreci basariyla sürdürülüyor “

Eskisehir OSB’de üretimi aksatmadan asilamanin çok önemli oldugu belirten Baskan Küpeli, Il Saglik Müdürlügü’nün, hastane yönetimlerinin ve asilama birimlerinin süreci çok iyi yönettigini, asilanma çalismalari konusunda büyük basari gösterdigini kaydetti.

Küpeli, tüm saglik personellerine bu süreçte gösterdikleri özverili çalismalari ve üstün gayretlerinden dolayi tesekkür etti. Baskan Küpeli son olarak, “Saglik Bakanimiz her gün asilama rakamlarini paylasiyor, halkimizin asilamaya çok büyük bir teveccühü var. Her gün asilamada daha yüksek rakamlara ulasiyoruz. Bu konuda gayet güzel ve verimli bir asilama takvimi uygulaniyor. Insallah çok kisa sürede ülkemiz vatandaslarinin büyük bir kismi gönüllü olarak asilanmis ve Covid-19 salginina karsi önemli bir savas kazanilmis olacak. Ben basta sanayimizde çalisanlar olmak üzere, is yasaminda bulunan herkesi ve tüm vatandaslarimizi asi olmaya çagiriyorum. Bu imkâni iyi ve dogru kullanalim. Birlikte basaracagiz" ifadelerini kullandi

“Eskisehir OSB’ni destegini her zaman yanimizda gördük”

Sehir Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Yasar Bildirici ise devam eden asilanma süreci hakkinda bilgi verdi. Bildirici pandemi süreci boyunca Eskisehir OSB’nin destegini her zaman yanlarinda gördüklerini aktardi. Bashekim Bildirici ziyaretlerinden dolayi Eskisehir OSB Baskani Nadir Küpeli ve Eskisehir Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Ugur Bilge’ye tesekkür etti.
Kaynak: İHA