Bakan Koca'nin 'Bu Fedakarliklar Unutulmayacak' Paylasimi Sabire Hemsireyi Mutlu Etti

Saglik Bakani Fahrettin Koca'nin, saglik çalisanlarinin fedakarligina dikkat çekmek için "Bu kiz bugün 224 kisiye asi yapti" baslikli paylasimini alintiladigi Izmirli hemsire Sabire Elen, emeklerinin görülmesinin mutlulugunu yasiyor.

Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesine bagli Karsiyaka Semt Polikliniginde görevli 24 yasindaki hemsire Sabire Elen, dün asilama yogunlugunun ardindan Twitter hesabindan, "Bu kiz bugün 224 kisiye asi yapti." notuyla bir fotograf paylasti.

Saglik Bakani Fahrettin Koca ise bugün Twitter hesabinda söz konusu paylasimi alintilayarak, "Asi ekibinden bir arkadasimiz dün böyle bir tweet atmis. Ardindan, su duygusunu paylasmis 'Son günlerde o kadar çok asi yaptim ki disari çikinca herkesin yüzü tanidik geliyor.' Asi yapan ellerinize saglik. Bu fedakarliklar unutulmayacak." ifadelerini kullandi.

Çok sayida begeni alan ve vatandaslarin destek mesajlari gönderdigi fedakar saglik çalisani, Bakan Koca'nin bu paylasimiyla çok mutlu oldu.

Asi çalismalarina devam eden Sabire Elen, gazetecilere yaptigi açiklamada, saglik çalisanlari olarak yaklasik 1,5 yildir Kovid-19'la yogun bir sekilde mücadele ettiklerini söyledi.

Elen, söz konusu paylasimin da bu yorgunluk üzerine ortaya çiktigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Merkez binada çalisiyordum, dün itibariyle bu poliklinige görevlendirildim. Asi çalismalarindaki yorgunlugu belirten bir tweet paylasmistim. Çünkü dün burada asiri derece asiya ragbet vardi, bu bizi çok mutlu etti. Bunun yorgunluguyla alakali paylasim yapmistim. Sayin Bakanimiz Fahrettin Koca'nin bunu fark edip alintilamasi beni ziyadesiyle mutlu etti. Emeklerimizin görülüyor olmasi çok güzel. Çünkü biz burada kocaman bir aileyiz. Hepimiz bu savasin bitmesi için ugrasiyoruz dün de bu emeklerimin görülmüs olmasi beni çok çok mutlu etti."

Kaynak: AA