Vali Atik, Genç Çiftin Nikah Sahidi Istegini Geri Çevirmedi

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ilk kez ziyaret ettigi Çal ilçesinde belediye binasi girisinde nikah töreni için bekleyen genç çift ile sohbet etti. Vali Atik, gelin adayinin nikah sahidi olma teklifini reddetmeyerek çiftin nikah sahidi oldu.

Vali Atik, Genç Çiftin Nikah Sahidi Istegini Geri Çevirmedi
Denizli’de göreve basladiktan sonra ilk kez Çal ilçesini ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, önce Kaymakamlik, ardindan da Çal Belediyesi’ni ziyaret etti. Ilçedeki yatirimlar ve projelerle ilgili bilgi alan Vali Atik, yerel yöneticilerin aktardigi sorunlari da not aldi. Çal Belediye Baskani Fethi Akcan, Vali Atik’e ressam Gürcan Ekici tarafindan yapilan yagli boya tablo ile Çalli sanatçi Selahattin Pinar’in sarkilarindan olusan plak hediye etti. Vali Atik, 2019 yilindaki yanginda zarar gören tarihi Gazi Mektebi’ni ziyaret etti. Atik, Baskan Fethi Akcan’in uzun zamandir okulun restorasyonu için mücadele ettigini, salgin hastalik nedeniyle baslanamayan restorasyon islerinin kisa sürede baslayacagi müjdesini verdi. Baskan Akcan ise, “Çal Mesleki Egitim ve Teknik Anadolu Lisesi’nin insaati basladi.

Gazi Mektebi restore edildiginde Çallilar olarak mutlu olacagiz” dedi.



Gelin adayinin nikah sahidi olma teklifini reddetmedi

Baskan Akcan ve Kaymakam Selin Sari ile birlikte ilçe merkezinde esnaflarla sohbet eden Vali Atik, Çal Belediyesi girisinde sürprizle karsilasti. Nikah saatini bekleyen Ayse Keskin (21) ve Ugur Yangin (27) isimli genç çiftle karsilayan Vali Atik’e gelin adayindan “Sahidimiz olursaniz mutlu oluruz” teklifi geldi. Belediye Baskani Fethi Akcan’in kiydigi nikahta Vali Ali Fuat Atik, Kaymakam Selin Sari, Alay Komutani Kidemli Albay Veysel Yanik ile Emniyet Müdürü Kenan Yildiz’da nikah sahidi oldu. Vali Atik, “Vatanin, milletin ve devletimizin hayirli evlatlari ihtiyaci var. Genç çiftimizden hayirli evlatlar bekliyoruz. Biz sahitligin temelini saglam attik, onlar da bir ömür boyu mutlu yasasinlar, evliliklerinin temelini saglam atsinlar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA