(Özel) Otoparkta Bir Anda Gaza Basti, Binaya Böyle Çarpti

Sisli’de site otoparkina yanasmaya çalisirken bir anda gaza basan yasli adam, otomobiliyle binaya çarpti. Korku dolu anlar güvenlik kameralarina yansirken, araçta mahsur kalan adam ise itfaiye ekipleri tarafindan kurtarildi.

(Özel) Otoparkta Bir Anda Gaza Basti, Binaya Böyle Çarpti
Olay, dün saat 10.00 siralarinda Sisli Kaptanpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Skoda Octavia marka 34 RY 5660 plakali otomobille site otoparkina gelen 74 yasindaki Ertugrul D. bos yere aracini park etmek istedi. Bir süre otoparkta manevra yapan yasli adamdan, iki sürücü çikis yapmak için yol istedi.

Geri viteste bir anda gaza basinca binaya çarpti

Sürücülere yol vermek için birkaç metre ileriye giden adam ardindan vitesi geriye takti. Ancak yol verdigi sürücülere sinirlenen yasli adam gaza bir anda basinca araç seti asarak yesil alana çikti. Panikle frene basamayan adamin kontrolünden çikan araç, tel örgüleri parçalandiktan sonra binaya çarparak durabildi. Kaza sonucu yasli adam araçta mahsur kalirken, otomobil ise kullanilamaz hale geldi. Akilalmaz kaza ise güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

Yasli adam yara almadan kurtuldu

Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta mahsur kalan adami kurtararak saglik ekiplerine teslim etti. Ayakta tedavisi yapilan Ertugrul D., ardindan taburcu edildi. Araç ise itfaiye ekipleri tarafindan kaymamasi için halatla agaca baglandi. Kazayi gören vatandaslar soke olurken, polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu.
Kaynak: İHA