DEVA Partisi Genel Baskani Babacan, Ardahan'da Partisinin Ilçe Kongresine Katildi Açiklamasi

'Bizim en önemli görevimiz çocuklarimiza yasanabilir bir Türkiye birakmak'.

DEVA Partisi Genel Baskani Babacan, Ardahan'da Partisinin Ilçe Kongresine Katildi Açiklamasi
Demokrasi ve Atilim (DEVA) Partisi Genel Baskani Ali Babacan, "Bizim en önemli görevimiz çocuklarimiza yasanabilir bir Türkiye birakmak." dedi.

Çesitli temaslari kapsaminda Ardahan'a gelen Babacan, partisinin 1. Olagan Posof Ilçe Kongresi'ne katildi. Babacan, burada yaptigi konusmada, çiftçinin ve üreticinin sorunlarini bildiklerini, iktidara geldiklerinde Ardahan ve Posof çiftçisinin sorununu çözeceklerini kaydetti.

Babacan, Posof'a parti genel baskani olarak gelmenin mutlulugunu yasadigini dile getirerek, "Geçen hafta biz DEVA Partisinin tarim politikalariyla ilgili eylem planini açikladik. Sadece bir parti programini açiklamakla yetinmedik. Tarim konusunda ayni zamanda seçimlerden sonra kurulacak hükumetin ilk 90 gününde neler yapacagimizi detaylariyla ortaya koyduk. Su an birçok yerde kuraklik var, bunun için sulama yatirimlarina önem verecegiz." diye konustu.

Ülkede birçok sorunun oldugunu, bunlarin vatandas tarafindan da bilindigini anlatan Babacan, "Sorunlari size tek tek anlatmaya gerek yok. Çözüm için ne yapacagiz? Biz çözümü açikliyoruz. Bizim en önemli görevimiz çocuklarimiza yasanabilir bir Türkiye birakmak." ifadesini kullandi.

Türkiye'nin dis politikadaki gidisatinin iyi olmadigini öne süren Babacan, sözlerini söyle sürdürdü:

"Dis politika ne demek; siyasi diyalog kurmak, problemleri konusarak barisçil yolu izlemek, düsmanlari azaltmak, dostlari çogaltmak demek, ülkenin uzun vadeli çikarlarina göre hareket etmek demektir. Biz, Deva Partisi olarak isin ehli, liyakatli kadrolariyla yola çiktik. Biz, Türkiye'nin topyekun kalkinmasi için il il, ilçe ilçe gezecegiz. Hakikati size söyleyecegiz. Ayrismayacagiz."

Ali Babacan, daha sonra esnaf ziyareti gerçeklestirdi.

Partinin Posof Ilçe Baskanligina ise tek aday olan Soner Polatoglu seçildi.
Kaynak: AA