D-650 Karayolunda Iki Otomobil Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali

Sakarya’nin Karasu ilçesi D-650 karayolunda iki otomobilin çarpismasi neticesinde meydana gelen trafik kazasinda yaklasik 50 metre savrulan araç içerisinde bulunan 3 kisi yaralandi.

D-650 Karayolunda Iki Otomobil Çarpisti Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, Adapazari-Karasu D-650 karayolu Karasu ilçesi Karapinar sapaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dariçayi istikametinden anayola çikis yapmak isteyen H.L. idaresindeki 34 GK 2476 plakali Citroen marka otomobil ile Karasu’dan Adapazari istikametine dogru seyir halinde olan N.I. idaresindeki 54 YC 940 plakali Hyundai marka otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisi ile N.I. idaresindeki 54 YC 940 plakali otomobil, yaklasik 50 metre ileriye savruldu. Kaza sonrasi ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Çarpisma sonrasinda savrulan otomobilin sürücüsü N.I. ile ayni araç içerisinde bulunan H.I. ve H.L. yaralandi. Bölgeye gelen saglik ekiplerince ilk müdahaleleri yapilan 3 yarali Karasu Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Kazada kullanilamaz hale gelen araçlar bulunduklari yerden çekici yardimi ile kaldirilirken, Karayollari Genel Müdürlügüne bagli ekipler ise yol temizleme çalismasi gerçeklestirdi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA