AK Parti Yerel Yönetimlerden Baskan Gürkan'a Ziyaret

AK Parti Il Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mustafa Duyar, Ilçe Yerel Yönetim Baskanlari, Kadin Kollari Yerel Yönetimler Baskani ve Gençlik Kollari Yerel Yönetimler Baskani, Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan’i ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Baskan Gürkan'a Ziyaret
Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, AK Parti Yerel Yönetimler Baskanlarini makaminda agirladi. Yerel Yönetimler Baskani Mustafa Duyar ve Ilçe Yerel Yönetimler Baskanlariyla bir araya gelen Baskan Gürkan, “Bizler yerel yönetimler olarak esasinda sahamizda gözümüz ve kulagimiz olan teskilatimizdaki görevli arkadaslarimizla birlikte sehrimizde yapilacak olan hizmetlerin yol haritasinin ve yön pusulasinin belirlenmesinde arkadaslarimizin görüs ve düsüncelerine önem veriyoruz. Bu anlamda arkadaslarimiz hem partimizin yapmis oldugu hizmetleri anlatma noktasinda hem vatandaslarimizin ihtiyaçlar hiyerarsisi içerisinde belediyemizden talep ettigi islemleri yerine getirilmesi noktasinda gerek Büyüksehir Belediyesinde bizler, gerek ilçe belediyelerimiz sahadan gelen talepleri yerine getirmek için gayret sarf ediyoruz. Degerli baskanlarimiza yapmis olduklari ziyaret için tesekkür ediyorum” dedi.



Ziyarette açiklamalarda bulunan AK Parti Il Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mustafa Duyar, “Yerel Yönetim Baskanlarimizla birlikte Baskanimiz Selahattin Gürkan ile istisare etmek için bir araya geldik. Selahattin Gürkan Baskanimizin hem ilçe baskanlarimizi tanimasi hem de baskanimizla ilçelerle alakali fikir alisverisinde bulunmak için ziyaretimizi yaptik. Bizleri agirladigi için baskanimiza tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

AK Parti Il Gençlik Kollari Yerel Yönetimler Baskani Mesut Çamurlu, “Gençler olarak farkimizda olan, isteklerimizi layikiyla kendisiyle beraber tüm birimleriyle yerine getiren Selahattin Gürkan Baskanimiza tesekkür ediyoruz. Biz Malatyalilar olarak her seyin en iyisine layigiz. Baskanimizin gerçekten yaptigi hizmetler takdire sayan. Ülke genelinde de Sayin Cumhurbaskanimizin da gündeminde olan grup toplantisinda vurguladigi hizmetler yapiliyor. Baskanimiz sag olsun Malatya’mizi en güzel sekilde temsil ediyor. Baskanimiza tesekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Arguvan Ilçesi Yerel Yönetimler Baskani Gazi Mansur, “Büyüksehir Belediyemizin yaptigi hizmetlerden memnunuz. Malatya’ya ve ilçelere güzel hizmetler yapiliyor. Büyüksehir olmasiyla birlikte Arguvan’in çehresi degismistir. Arguvan’a Büyüksehir olarak birçok hizmet yapildi, yatirimlar yapiliyor” seklinde konustu.



AK Parti Yesilyurt Ilçesi Yerel Yönetimler Baskani Erdogan Zelyurt ise, “Sayin Baskanimiz bizleri yerel yönetimler olarak agirladi kendisine tesekkür ediyorum. Büyüksehir Belediyemizin ilçe belediyelerimize yapmis oldugu güzellikleri, çalismalari, maddi, manevi, kültürel ve sosyal anlamda yapilan hizmetleri baskanimizla istisare ettik. Baskanimiza ve çalisma arkadaslarina tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA