'Temiz Bir Sarikamis Için' El Ele Verip Çöp Topladilar

Kars'in Sarikamis ilçesinde Çevre Koruma Haftasi kapsaminda bir araya gelen gruptakiler, "Temiz bir Sarikamis için" sloganiyla çöp topladi.



Türk Tarim Orman Sendikasi Sarikamis Temsilciligi ile Sarikamis Istiklal Mahallesi Muhtarliginca gerçeklestirilen etkinlige, sendikanin Sarikamis Temsilcisi Erol Turut, Il Genel Meclisi Üyesi Mehmet Sahin, söz konusu mahallenin muhtari Necmettin Parim, Sarikamis Ülkü Ocaklari Baskani Tarik Bilgin ile vatandaslar katildi. Katilimcilar, mahalledeki TOKI konutlari mevkisinde çöp topladi.

Erol Turut, gazetecilere yaptigi açiklamada, sehitler diyari ve turizm cenneti olarak bilinen Sarikamis'ta farkindalik olusturmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Turut, çevre temizligi konusunda herkesin duyarli olmasi gerektigini belirterek, "Çevremizi koruyalim baska Sarikamis yok, baska dünya yok. Insana saygi çevreye saygi ile baslar." dedi.

Mehmet Sahin de çevreyi temiz tutmak için ellerinden geleni yaptiklarini ifade ederek, "Çevremizi temiz tutmak ve vatandaslarimiza örnek olmak adina böyle bir çalisma oldu." diye konustu.

Kaynak: AA