Polonya'dan Bir Madalya Da Ekrem Öztürk'ten Geldi

Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Buse Tosun’un ardindan milli güresçi Ekrem Öztürk de Poland Open Pytlasinski Grekoromen Güres Turnuvasi’nda gümüs madalyaya uzandi.

Polonya'dan Bir Madalya Da Ekrem Öztürk'ten Geldi
Polonya’da düzenlenen Uluslararasi Ranking Series niteligindeki Poland Open Pytlasinski Grekoromen Güres Turnuvasi’nda madalya haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencisi milli güresçi Ekrem Öztürk ikincilik kürsüsüne çikmayi basardi.

Ön elemede Misirli rakibi Mahmoud Ahmed Fahmy Mahmoud’u 9-0’lik net bir skorla geçen Öztürk, çeyrek finalde Özbekistan’dan Mukhammadkodir Yusupov’u 6-2 ve yari finalde Polonya’li Olivier Tomasz Skrzypczak’i 15-11’lik skorla yenmeyi basardi. Finalde baska bir Polonya’li rakibi Michal Jacek Tracz ile karsilasan milli sporcu Öztürk, ikincilik kürsüsüne çikmaya hak kazandi.

Böylece kadinlarda Bartin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Buse Tosun’un ardindan milli güresçi Ekrem Öztürk de gümüs madalya almayi basardi.

Basarilarina bir yenisini daha eklemeyi basaran Ekrem Öztürk’ü tebrik eden Bartin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun “Spor Bilimleri Fakültemiz, sportif ve bilimsel alanda elde edilen önemli basarilarla gögsümüzü kabartiyor. Bartin Üniversitesi’nin degerli bir bileseni olan milli sporcularimiz hem ülkemizi hem de üniversitemizi katildiklari müsabakalarda en iyi sekilde temsil ediyor. Ögrencilerimizden Ekrem Öztürk de aldigi basarilarla bizleri gururlandirarak, daha önce aldigi derecelerin üzerine bir yenisini daha ekledi. Basarili sporcumuzu kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum.” dedi.

Kaynak: İHA