Diyarbakir Annelerine Destek Ziyaretleri Sürüyor

Milli Beka Hareketi Izmir Il Baskani Tevfik Aladag: 'Annelerin gözyaslarinin dinmesini istiyoruz'.

Diyarbakir annelerinin daga kaçirilan çocuklari için HDP Il Baskanligi binasi önündeki evlat nöbetine destek ziyaretleri devam ediyor.

Çocuklarinin daga kaçirilmasindan HDP'yi sorumlu tutarak partinin il binasi önünde 3 Eylül'de 2019 oturma eylemi baslatan ailelere destek ziyaretleri sürüyor.

Izmir'den gelen Milli Beka Hareketi Dernegi üyelerinden olusan yaklasik 50 kisilik heyet, aileleri ziyaret etti, onlara kirmizi karanfil verdi.

Grup adina açiklama yapan Milli Beka Hareketi Izmir Il Baskani Tevfik Aladag, her konuda üzerlerine düseni yapmaya hazir olduklarini ve annelerin mücadelelerini sonuna kadar destekçileri olduklarini söyledi.

Aladag, Dogu ve Güneydogu Anadolu Bölgesinde evlatlarini terör örgütü PKK ve HDP'den isteyen aileleri ziyaret ettiklerini belirterek,"Ne mutlu bize bugün anneleri ziyarete geldik. Izmir'den teskilatimla beraber dernek olarak geldik. Bugün annelerin yaninda onlara destek olmak için geldik." dedi.

Ailelerin tek isteginin evlatlarina kavusmak oldugunu dile getiren Aladag, "Annelerin gözyaslarinin dinmesini istiyoruz. Bir Kürt vatandasi olarak HDP'ye de sesleniyorum. Bu evlatlarimizi götürdünüz tekrar getirin. Bizim amacimiz budur. Burada olmaya devam edecegiz." diye konustu.

Kaynak: AA