TSK, Afrin'deki Hastaneye Saldiran Terör Örgütü PKK/YPG'ye Ait Hedefleri Vurdu

Terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin'deki hastaneye düzenledigi, biri bebek 14 kisinin hayatini kaybettigi saldirinin ardindan Mehmetçik, Tel Rifat'ta teröristlere ait hedefleri ates altina aldi Güvenlik kaynaklarinca, Firtina obüslerinin de bulundugu ates destek vasitalariyla yapilan 'cezalandirma' atislari sonucunda teröristlerce kullanilan 3 sözde karargah binasi ile bir barinak ve mevzinin imha edildigi, çok sayida teröristin etkisiz hale getirildigi bildirildi Teröristlerin son 5 ay içinde bölgede düzenledikleri saldirilarda 22 sivil öldü, 78 kisi yaralandi.

Terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin'deki hastaneye düzenledigi, biri bebek 14 kisinin hayatini kaybettigi saldirinin ardindan Mehmetçik, Tel Rifat'ta teröristlere ait hedefleri ates altina aldi.

Firtina obüslerinin de bulundugu ates destek vasitalariyla yapilan "cezalandirma" atislari sonucunda teröristler tarafindan kullanilan 3 sözde karargah binasi ile bir barinak ve mevzinin imha edildigi, çok sayida teröristin etkisiz hale getirildigi bildirildi.

Terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin'de bulunan hastane ile kent merkezine yönelik saldirisinda aralarinda bir bebegin de bulundugu 14 kisi öldü, 32 kisi yaralandi.

Teröristlerin sivillerin bulundugu hastaneye yönelik saldirisinin detaylari ortaya çikti.

Güvenlik kaynaklarindan alinan bilgiye göre, terör örgütü, Afrin sehir merkezi ve Sifa Hastanesinin oldugu bölgeye çok namlulu roketatar ile 8 atis yapti.

Sivillere yönelik saldiri düzenlenen bölgeler hemen tespit edilerek Türk Silahli Kuvvetleri unsurlarinca ates altina alindi.

Firtina obüslerinin de bulundugu ates destek vasitalariyla yapilan atislar sonucunda teröristlerce kullanilan 3 sözde karargah binasi ile bir barinak ve mevzinin imha edildigi, çok sayida teröristin etkisiz hale getirildigi ögrenildi.

Son 5 ay içinde teröristler tarafindan bölgede düzenlenen saldirilarda 22 sivil öldü, 78 kisi yaralandi.
Kaynak: AA