Bisikletiyle Sarampole Düsen Arastirma Görevlisi Hayatini Kaybetti

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde bisikleti ile seyir halinde iken sarampole düsen arastirma görevlisi hayatini kaybetti.

Bisikletiyle Sarampole Düsen Arastirma Görevlisi Hayatini Kaybetti


Kaza, Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesi Yeniköy Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bisikleti ile seyir halinde bulunan arastirma görevlisi Ismail Tas (36) yolda yokus asagi indigi sirada, viraji alamayarak yol kenarinda bulunan 4 metre yüksekligindeki sarampole devrildi. Devrilmenin etkisiyle basini tasa vurarak agir yaralanan Ismail Tas’i yoldan geçen bir baska bisiklet sporcusu fark etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Saglik ekipleri, olay yerinde Tas’a ilk müdahaleyi yapti. Daha sonra hastaneye kaldirilan Tas, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Konuyla ilgili Munzur Üniversitesinden yapilan açiklamada, “Ögretim elemanlarimizdan arastirma görevlisi Ismail Tas’in vefatinin derin üzüntüsünü yasiyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, üniversitemiz camiasina ve tüm sevenlerine sabir ve bassagligi diliyoruz” denildi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA