Motosiklet Tutkunlari Kapadokya'da Bulustu

Türk Riders Chopper Clup tarafindan yeni üyeler için Kapadokya'da düzenlenen yemin töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye'nin çesitli yerlerinden 2021 yili etkinligi için 150 motosikletli Göreme beldesi çikisinda bulustu. Konvoy halinde Pasabagi mevkisine gelenler, burada düzenlenen yemin törenine katildi.

Nevsehir'den kulübe üye olacak 5 binici, trafik kullarina uyacagina dair yemin etti. Yelek giydirilen kulübün yeni üyesi motosikletçiler "dövme" gelenegi geregi sirtlarina vurularak tebrik edildi.

Türk Riders Chopper Clup Genel Baskani Ruhsati Tiras, gazetecilere, ülke genelinde 30 ilde hobi amaçli motosiklet kullanan kulüp üyelerine yönelik kontrollü normallesme sürecinde etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Tiras, Nevsehir'den aralarina katilmak isteyen 5 binicinin edilen yeminle kulüp üyeligine girdigini, diger katilimcilarin da trafikte sorumlu davranmalarini tesvik amaciyla yemin tazeledigini kaydetti.

Motosikletseverlerin bölgedeki çesitli tarihi ve turistik merkezleri gezdikten sonra bölgeden ayrilacagini aktaran Tiras, "Salgindan dolayi evlerinde sikilan motor kullanicilari hem Kapadokya'yi gezdi hem de burada motosikleti seven arkadaslarinin kulübümüze katilimi için etkinlik düzenledik. Buraya her yil gelecegiz. Kulübümüzde disiplin çok önemli, edilen yemine sadik kalarak sorumluluklarin yerine getirilmesi gerekiyor. Motor sürerken kurallara uyarak sakat kalmamak veya ölümle sonuçlanan kazalara neden olmamak için sorumluluklarimiz var." dedi.

Yeni üyelerden Kenan Tekin de uzun yillardir motosiklet kullandigini, yemin ederek kulübe katilmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA