Haliliye'de Asfaltlama Çalismalari Sürüyor

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesinde yapimi devam eden asfalt çalismalarini inceleyip, mahalle sakinleriyle görüstü.

Haliliye'de Asfaltlama Çalismalari Sürüyor
Canpolat, ilçede yürütülen asfalt çalismalarini yerinde incelemeye devam ediyor. Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince baslatilan asfalt ataginin devam ettigi Ahmet Yesevi Mahallesindeki çalismalari denetleyen Baskan Canpolat, teknik ekipten de bilgiler aldi. Çalismalarin kisa sürede tamamlanarak, yolun yeniden hizmete sunulmasi talimatini veren Canpolat, esnaf ve vatandaslarla da sohbet etti. Vatandaslarin talep ve tesekkürlerini de alan Canpolat, asfalt çalismalarinin Ahmet Yesevi Mahallesine hayirli olmasini diledi.

Canpolat, deforme olmus yollarin yenilemesini sagladiklarini hatirlattigi açiklamasinda, “Çevre yoluna paralel olan Haliliye Belediyemize ait sokakta yogun bir trafik vardi, buradaki asfaltta deforme olmustu. Bu asfaltin bir an önce yenileme kararini aldik ve suanda çalismalara basladik. Ahmet Yesevi Mahallemize asfaltimiz, bu yeni yolumuz, bu yol güzergâhi üzerinden geçecegimiz tüm vatandaslarimiza hayirli olsun. Sehrimizin, Haliliye ilçemizin birçok noktasinda; Konukluda statik kaplama, Ulubatli Mahallesinde sicak asfalt, Osmangazi Mahallesinde, Bahçelievler de suanda Sehbenderiye Camiinin önüne de geçiyoruz. Suanda da Ahmet Yesevi Mahallesinde etap etap mahallelerimizin tüm eksikliklerini giderecegiz. Bu çalismalarda emek ve katki sunan Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekiplerimizi tebrik ediyorum. Vatandaslarimizda daha nezih, daha konforlu bir ortamda yolculuk etmeleri adina Ahmet Yesevi Mahallesindeki asfalt çalismalarimiz hayirli ugurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandi.

Canpolat, açiklamalarinin çalismalari yürütülen isçilerle de sohbet etti.
Kaynak: İHA