Narven Termal Kasaba Güvenli Tatilin Adresi Oldu

Bolu’nun önemli turizm merkezlerinden Narven Termal Kasaba’da çalisanlarin korona virüse karsi asilanmasinda sona gelindi.

Narven Termal Kasaba Güvenli Tatilin Adresi Oldu
Bolu’nun Karacasu beldesinde 2016 yilinda kurulan ve kentin önemli turizm merkezlerinden birisi haline gelen Narven Termal Kasaba pandemi sürecinde ev konforunda saglikli ve güvenli bir tatil ortami arayan tatilciler için hizmetlerine devam ediyor. Normallesme sürecinde ilgili bakanliklarin yayinladigi genelgeler dogrultusunda gereken önlemleri alarak faaliyetlerini sürdüren Narven Termal Kasaba’nin Türk Standartlari Enstitüsü tarafindan onayli Güvenli Turizm Sertifikasi da bulunuyor.

Yemyesil dogasi, fotograf tutkunlari için essiz güzellikleri, saglikli doga yürüyüs yollari, ATV Safari ve Off-Road Turlari, enfes lezzetlerin birbirinden özel sunumlarla servis edildigi Açik Büfe Restorani, Alakart Restorani ve Pançeta Et Restoran’in yaninda lezzetli atistirmaliklarin ve içeceklerin yer aldigi göl kefeleri ve dairelere özel Termal Su imkani ile Narven ev konforunda huzurlu, güvenli ve saglikli bir ortam arayan tatilciler için essiz seçenekler sunuyor.

Asilamada sona gelindi

Saglik Bakanligi tarafindan planlanan asilama takviminde öncelikli gruplar arasina alina turizm çalisanlarinin Türkiye genelinde asilama çalismalari tüm hiziyla devam edilirken, Narven A.S. bünyesinde görev yapan çalisanlarin asilanmasinda da sona yaklasildi.

Süreç ile ilgili bilgiler veren Narven A.S. Genel Müdürü Serdar Yildiz, “Ilgili bakanliklarimizin genelgelerini yakindan takip ederek, izin verilen tüm hizmet alanlarimizda üye ve misafirlerimizin saglikli ve güvenilir bir ortamda tatillerini geçirebilmeleri için gerekli tüm çalismalari eksiksiz bir sekilde uygulayarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda son olarak asilama takviminde öncelikli gruplar arasina alinmamiz sonrasinda basvurularimizi tamamlayarak çalisma arkadaslarimizin asilanmasi sürecini de baslattik. Suan da çalisma arkadaslarimizin asilama çalismasinda sona yaklasilmis durumda. Üye ve misafirlerimizin doga içerisinde, saglikli ve güvenilir bir ortamda dinlenebilmeleri ve tatillerini geçirebilmeleri için alinmasi gereken tüm tedbirleri eksiksiz bir sekilde uyguluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA