Kütahya'da Yarismada Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllendirildi

Kütahya’da Yunus Emre ve Türkçe Yili etkinlikleri kapsaminda Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan ortaögretim ögrencileri arasinda düzenlenen Bizim Yunus Siir Yazma Yarismasinda dereceye giren ögrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Kütahya'da Yarismada Dereceye Giren Ögrenciler Ödüllendirildi
Yarismada dereceye giren ögrenciler için Milli Egitim Müdürlügü Maarif Salonu’nda düzenlenen törende ögrencilere ödülleri verildi.

Programa, Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, Ortaögretim Hizmetleri Sube Müdürü Irfan Kanik, Atatürk MTAL idarecileri, yarisma koordinatörleri, dereceye giren ögrenciler ile ögrencilerin okullarindan idareciler ve ögretmenler katildi.

Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, dereceye giren ögrencileri tebrik etti ve yarismanin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti.

Yarisma sonunda, Kirklar Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesinden Emine Bag birinci, Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesinden Yade Dilcu Çagirici ikinci ve Özel Kirdar Bilgiören Kolejinden Emre Teber üçüncü oldu.

Yunus Emre’nin vefatinin 700. Yili dolayisiyla Cumhurbaskanligi tarafindan 2021 yili "Yunus Emre ve Türkçe Yili" olarak ilan edilmisti.
Kaynak: İHA