Canpolat Ile Projeler Bir Bir Hayata Geçiyor

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, ilçede hayata geçirilen projelerin insaat çalismalari ile yapimi tamamlanan alanlarda incelemelerde bulundu.

Canpolat Ile Projeler Bir Bir Hayata Geçiyor
Baskan Mehmet Canpolat, çalismalari yerinde inceledigi saha gezileri kapsaminda Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Aslan ve teknik ekiple birlikte Sancaktar Mahallesindeki proje alaninda incelemelerde bulundu. Içerisinde cami, taziye evi, park ve semt pazari olacak alandaki çalismalara iliskin bilgiler alan Baskan Canpolat, projenin mahalleye hayirli olmasini diledi.

“Taleplere kayitsiz kalmadik”

Canpolat, mahalle sakinlerinin taleplerine kayitsiz kalmadiklarini ifade ederek, yürütülen çalismalara iliskin yaptigi açiklamada, “Sancaktar Mahallemiz de diger mahallelerimiz gibi bizim için çok kiymetli. Buradaki arkadaslarimiz sürekli bizlerden yeni bir park alani, bir semt pazari ve ayni zamanda da çok amaçli kültür evi dedigimiz insanlarin ortak kullandigi taziye evi gibi bir salon istiyorlardi. Biz suan Sancaktar Mahallemize yeni bir semt pazarina, yeni bir ortada büyük bir parka ve arka tarafta da taziye evi ve yaninda cami insaatina baslamis bulunmaktayiz. Ihalemizi gerçeklestirdik. Suanda ekipteki arkadaslarimiz çalismaya basladilar. Sancaktar Mahallemizin uzun yillardir beklemis oldugu semt pazari, park, taziye evi ve camileri Sancaktar Mahallemize hayirli ugurlu olsun diyorum. Ekipte çalisan bütün arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Ayni zamanda da bize gösterdikleri teveccühten dolayi Sancaktar Mahallesi sakinlerime saygi ve sevgilerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandi.

Canpolat, açiklamalarinin ardindan beraberindekilerle birlikte Devteysti Mahallesi’nde yapimi tamamlanan semt sahasinda denetlemelerde bulunup, son olarak Konuklu Mahallesi’ne geçerek, buradaki yapimi tamamlanan park alani ve semt sahasinda inceleme yapti.
Kaynak: İHA