Sampiyonun Altin Kemeri Alanya Belediyesi'nde

Dünya Sampiyonu olan Türk boksör Serdar Avci, Baskan Yücel’i makaminda ziyaret ederek altin kemeri takdim etti.

Sampiyonun Altin Kemeri Alanya Belediyesi'nde
Türk boksör Serdar Avci, Ukrayna’nin baskenti Kiev’de düzenlenen Universal Boxing Organization’da (UBO) yari agir siklette Gürcü sporcu Zaal Kvezereli’yi nakavt ederek Dünya Sampiyonu oldu. Bu maç öncesi kampini Alanya’da gerçeklestiren boksör Avci, Belediye Baskani Adem Murat Yücel’in konugu olmus ve altin kemeri Alanya’ya getirme sözü vermisti. Gürcü rakibini yenerek altin kemere uzanan Avci, sözünü tutarak Alanya’ya geldi ve altin kemerini Baskan Yücel’e getirdi.

Rakibini nakavt eden ve Dünya Sampiyonu olarak altin kemeri kazanan Serdar Avci, Alanya Belediye Baskani Yücel’i makaminda ziyaret etti. Avci, altin kemer sözünü tuttugunu simdiki hedefinin ise Dünya Boks Konseyi’nde (WBC) sampiyonluk oldugunu, onu da kazaninca buraya getirecegini söyledi.



Yücel: “Büyük bir gurur yasadim”

Altin Kemerli Serdar Avci’yi tebrik eden Baskan Yücel ise Amerika kampi dönüsü sampiyonu Alanya’ya tekrar bekledigini söyledi.

Baskan Yücel; “Sampiyonumuz, turnuva öncesi hazirlik kampini Alanya’mizda geçirmisti. O günkü ziyaretinde de bana sampiyonluk sözü vermisti ve bugün de sözünü yerine getirerek bize hem büyük bir sevinç hem de büyük bir gurur yasatti. Kendisini tebrik ediyor, nice sampiyonluklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA