BUTTIM, Elektrikli Sarj Istasyonuna Talip

BUTTIM Baskani Sadik Sengül, elektrikli sarj istasyonu için pilot bölge statüsüne talip olduklarini açikladi. Sengül, Limak Enerji Uludag Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’a is birligine hazir olduklarinin mesajini verdi.

BUTTIM, Elektrikli Sarj Istasyonuna Talip
BUTTIM Yönetim Kurulu Baskani Sadik Sengül, Yönetim Kurulu Üyeleri Ibrahim Toprak ve Emin Tamam ile birlikte Limak Enerji Uludag Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’i ziyaretinde elektrikli araç sarj istasyonu için pilot bölge olmaya hazir olduklarini söyledi.

Aytac da esnaf ve tüccarin fatura ödemelerinde kolaylik saglayan taksit uygulamasini anlatti.

BUTTIM’in uluslararasi bir tekstil ticaret merkezine yakisir doluluk oranina ulastigini kaydeden Yönetim Kurulu Baskani Sadik Sengül, “Yönetim anlayisimiz, tamamen birlestirici olma yönünde. Biz güçlü bir aileyiz ve birlik olursak çok güzel islere imza atabilecegimizi tüm BUTTIM’e gösteriyoruz. Yönetime geldigimizde nüfusumuz 3 bin civarindaydi, su an 12 bin kisi bir aradayiz. Bursa’ya hizmet noktasinda kritik öneme sahip kurumlarla isbirligi yaparak sektörümüzde güzel islere imza atabilecegimizi düsünüyoruz. Bursa otomotiv sektöründe de lokomotif sehir olarak konumlandiriliyor. Önümüzdeki dönemde elektrikli araçlara hizla uyum saglanacagi ve çok fazla talep olacagini öngörüyoruz. Bu yüzden ön hazirliklarimizi hizlica yapmaliyiz. Elektrikli araçlarin sarj edilmesi için BUTTIM, çok uygun bir ortam sunuyor. Bursa’da örnek projenin uygulama alani olmak istiyoruz. Bizim yer teminimiz ve Limak Enerji’nin kuracagi elektrikli araç sarj istasyonu ile sehrimizde bir ilke imza atmayi hedefliyoruz” dedi.

BUTTIM’in son dönemde geçmise göre çok daha canli bir ticaret merkezi haline geldigini ifade eden Limak Enerji Uludag Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç da is birligine hazir olduklarinin mesajini verdi. Müsterilerine sunduklari taksitli borç ödeme uygulamasina da dikkati çeken Aytaç, “Müsterilerimizin enerji kesintisi gibi durumlarla karsi karsiya kalmamasi için taksitli ödeme uygulamasini baslattik. 5 bin TL’ye kadar ödemesi bulunan müsterilere, 4 aya kadar kredi kartsiz taksitlendirme imkâni sunuyoruz. Geçen yil 3 taksitle baslayip bu yil 4’e çikardik. Uygulamada fatura sayisi degil, toplam borç tutarini esas aliyoruz ve müsteriler önceki dönem borçlarini da taksitlendirebiliyor. Uygulamadan yararlanabilmek için online.limakuludag.com.tr adresindeki Limak Enerji Uludag Elektrik sanal subesi ve ‘OlduBil’ mobil uygulamasi ile çagri merkezi üzerinden taksitlendirme basvurusunda bulunulmasi gerekiyor. BUTTIM gibi insan sirkülasyonunun yogun oldugu bir ticaret merkezinde pandeminin olusturdugu olumsuz kosullardan etkilenen is yeri sahipleri muhakkak vardir. Hayata geçirdigimiz bu uygulamanin bilinirliginin artmasinin, kesinti yasamak istemeyenler için çok önemli oldugunu düsünüyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA