Baskan Erdogan Asfaltlama Çalismalarini Yerinde Inceledi

Adiyaman Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, Tut ilçesinde yürütülen yol bakim ve onarim çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Erdogan Asfaltlama Çalismalarini Yerinde Inceledi
Tut Kaymakami Muhammet Turgay ile birlikte yapilan yol bakim onarim çalismalarina inceleyen Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan’a meclis üyeleri Mustafa Saman, Temel Büyükboga ve AK Parti Ilçe Baskani Ali Korkmaz eslik etti.

Burada açiklamada bulunan Baskan Erdogan; “2021 yili asfalt sezonunun baslamasiyla birlikte Tut ilçemizdeki çalismalari yerinde görüyoruz. Tut ilçemizde 14 köy ve 6 mezramizin 95 kilometre yol agi var. Bu yollarda yürütülen çalismalari inceledik. Çok sükür 1 grup yolumuzu bitirdik, 10 gün içerisinde tüm yollarin bakim ve onarimini yapacagiz. Vatandasimizin ulasimini rahat bir sekilde yapmasi için çalisiyor. Is makinelerimiz durmadan çalisiyor. Ilçemizde sadece 1 mezrada alt yapi sorunu var. Bunu da bu sene yapmayi hedefliyoruz. Tut ilçemizde 162 bin metrekare tas dösendi, 38 bin metre kare daha tas döseyecegiz. Çöp toplamasi, ilaçlamasi, yapiliyor, taziye evleri hizmet veriyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA